Nevşehir'de “İsrail Mallarını Boykot kampanyası başlatıldı”... "SEN NEVŞEHİRSİN HAYDİ GÖSTER KENDİNİ..." Mazlum Filistinli kardeşlerimiz için şu mübarek ramazan ayında mutlaka yapılacak bir şey var... Hem eylem hem dualarımız Filistinli kardeşlerimiz için...

FİB Haber Merkezi Genel Koordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal yaptıkları açıklamayla, " ilimiz Nevşehir ve bölgesinde İsrail mallarına karşı bir boykot kampanyası başlatmış bulunuyoruz” dedi.

FİB Haber Merkezi yaptıkları yazılı açıklamada, “İsrail çocuk, kadın, sivil demeden katliam yaparak soykırım politikası uygulamaktadır” dediler...

FİB Haber.Com Açıklamasında ; Nevşehirli Esnaf ve vatandaşlara çağrıda bulunarak “Tüm tüketicilere, 729 barkod numarasıyla başlayan İsrail mallarını satın almama ve boykot etme çağrısında bulunuyoruz.

İsrail Malı Öldürüyor...


İsrail pervasızca, tüm insanlığın gözü önünde Filistin halkına karşı ırkçı saldırıyla çocuk, kadın ve sivil demeden katliam yaparak bir soykırım politikası uygulamaktadır.

Bu nedenle, insanlık adına, Filistin halkı adına,www.fibhaber.com olarak, İsrail mallarına karşı bir boykot kampanyası  başlatmış bulunuyoruz.

Tüm tüketicilere, 729 barkod numarasıyla başlayan  İsrail mallarını satın almama ve boykot etme çağrısında bulunuyoruz” denildi..

Yine bu kampanyamıza destek veren kurum ve kuruluşiları sizlerle www.fibhaber.com dan duyuracağız...Şimdiden tüm duyarlı vatandaşlarımızı kutluyor teşekkür ediyoruz.
İnanıyoruz ki Tüm ülke genelinde olduğu gibi FİB Haber İnternet 
Gazetemizin başlattığı boykot çağrısına Nevşehir Tam destek vererek çığ gibi büyüyecektir.

 Boykot kampanyasını bir adım daha ileri taşıyan FİB Haber.Com İnternet Gazetesi, sizlerden gelecek yazılı tepkileri sayfasına taşımaya hazırlanıyor. İsrail Mallarını Boykot kampanyamızla ilgili duygu ve düşüncelerinizi içeren açıklamanız ile bir kare resminizi gazetemizin [email protected] mail adresine gönderebilirsiniz. Yapılan değerlendirmelerin ardından mesajınız en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşılacaktır.