İşte FİB Haber Merkezine yapılan İhbar yazısı:

Merhaba fib haber ben yeni mahalle sahil sokakta ikamet ediyorum sizden ricamız mahallemizde gün içinde sağlı sollu park ve kaldırımlara park etmiş ve insanların kaldırımda yürüyecek kadar bile yer kalmayan mahallemizin gün içinde bi resmini çekip haber yapmanızı ilgililerin dikkatini çekmesi açısından rica ediyorum..

Diğer bir engelli mahalle sakini ...

Çoğu yerde araçlar kaldırıma park ediyor, yürümekte zorluk çekiyoruz. İnsanlarda hiç düşünce kalmamış engelliler için yapılan kaldırım çıkışlarına da araç park ediliyor. Geçen gün engelli bir kardeşimiz sıkışıp kalmış çıkacak bir yer arıyordu. Lütfen biraz saygı biraz düşünce.


Kaldırım Yaya İçindir Araç Park Etmeyelim...

Bizde gittik gördük yerinde içler acısı manzarayı belgeleyen resimler çektik…

Park yapılmaz levhalarına rağmen park edilmiş araçlarla dolu bir mekan dünyanın hiçbir yerinde karşılaşamayacağınız bir görüntüyle karşılaştık.

Yıllardır Oto park sorunu yaşayan ilimiz Nevşehir de bu sorun çözümlenmezken birde bunun yanına Trafik sorunu da beraberinde eklendi.

Park yapılmaz levhalarına rağmen vatandaşlara hiçbir altarnatif çözüm üretilmemesi nedeniyle sürücüler yaşadıkları keşmekeş nedeniyle araçlarını yayaların yürüdüğü kaldırımlara park etmekte buluyor.

Neden kontrol ve denetimleri yapılma bu araçların neden çözüm üetilmez geçen yıllara rağmen ...?

Avrupa kenti Nevşehir den manzaralarla Konuşan resimler …
Şehrimize sahip çıkalım..İşte ibretlik düşündürücü görüntüler..