Nevşehir’de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgayı ayırmak isteyen polis memurlarından H.Ç.'nin (40) sol kalçasına bıçak saplandı. 
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü 155 Polis İmdat Hattını arayan bir vatandaş, 350 Evler Mahallesi Hasan Emmi Türbesi yanında bıçaklı 6 -7 kişilik grubun kavga ettikten sonra yaya olarak Esentepe Mahallesi’ne doğru gittiklerini bildirdi. Harekete geçen polis ekipleri, iki grubu kavga ederken Esentepe Mahallesi’nde buldu.Esentepe mahallesi Ulubatlı sokakta Ellerinde bıçaklarla kavga eden iki grubu ayırmak isteyen polislerden H.Ç.’nin sol kalçasına B.S.(16) tarafından bıçak saplandı. 

Yaralı polis memuru Ç., olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bıçağın, hastanede yapılan müdahale ile çıkarıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kavga eden gruptan polis memuru H.Ç.’ye bıçak saplayan B. S.(16) ile G.U.(14), Çocuk Şube Müdürlüğü’ne gönderildi. Diğer 5 kişi ise Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek ifadeleri alındı. İfadesi alınan şüphelilerden O.S. (19) ile B.S.’nin adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.