Nevşehir'de bir grup hayırsever iş adamının girişimiyle ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz olarak ikinci el giyilebilir durumdaki kıyafetleri temin edebilecekleri bir kampanya başlatılıyor.
Nevşehir'de bir grup hayırsever iş adamının talebi üzerine yapılacak olan hayır işine Nevşehir Belediyesi'de kapalı pazar yeri civarında bir dükkanı ücretsiz olarak vererek katkıda bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan hayırsever iş adamı Arifhan Bıkmazer; şehrimizde bir çok ihtiyaç sahibi insan var ve gün geçtikçede yurt dışından zor yaşam şartlarından kaçarak ülkemize sığınan insanlar nedeniylede bu sayı artıyor. Bizde elimizden geldiğince bu insanlara yardımcı olabilmek amacıyla böyle bir girişimde bulunduk, hayırsever vatandaşlarımızında bu hayır işinde desteklerini bekliyoruz dedi. Belediye talebimiz üzerine ihtiyaç sahipleri için açacağımız elbise dükkanı için bize kapalı pazar yerinde bir dükkan verdi diyerek sözlerine devam eden Bıkmazer artık ihtiyaç sahiplerininde bir dükkanı var evimizdeki fazla elbiseler burada bayan, çocuk, erkek diye tasnif edilecek ve gelen ihtiyaç sahibi insanlar, ırkına ve milletine bakılmadan buradan elbisesini kabinde deneyip beğenip alıp gidecek . Gardolaplarımızda ki fazla elbiseler birçok ihtiyaç sahibini giydirecek .

Hayır yapmak için nakite de gerek yok hatta evlerimizdeki fazla battaniye tava tencere halılarda çok iş görecek,  kapı arkasında biriken halılar ne zamana kadar duracak. Salı gününden itibaren 13:00-17:00 arası her gün bir kişi gelen eşyaları raflara dizecek. Hayırsever vatandaşlarımızdan ricamız mümkünse temiz ve ütülenmiş bir şekilde eşyalarımızı Allah'a borç verelim bu hayır ancak hayırsever vatandaşlarımızın da el atması ile olacaktır. 12 Ocak 2015 Salı gününden itibaren faaliyete girecek olan kampanyanın adı ise Askıda Elbise olacak dedi.