Nevşehir'in Avanos İlçesi Cezaevi Kavşağında akşam saat 20.00 sıralarında Tır , otomobil ve motorsiklet olmak üzere 3 aracın karıştığı trafik kazasında 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, Yozgat  istikametinden Nevşehir  istikametine seyir halindeki Adem DOĞAN yönetimindeki 66 VHY 73 Plakalı özel otomobil karşı yönden Gelen Yusuf ALANLI’nın kullandığı 42 FD 175 Plakalı tırın altına girdi otomobilde bulunan yolculardan 8 yaşındaki  Rabia DOĞAN olay yerinde hayatını kaybetti Otomobil sürücüsü Adem DOĞAN ve otomobilde bulunan 1 Yaşındaki ismi öğrenlemeyen bebek ve Anne Burcu DOĞAN  112 acil servis Ambulans ile Nevşehir Devlet hastanesine kaldırıldı. Sürücü Adem Doğan da yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı. 34  FP 4104 Plakalı Motor sürücüsü Mustafa TERZİOĞLU ve Tır sürücüsü Yusuf ALANLI’nın  hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Kaza  Mahalline Avanos Emniyet Müdürü ve Avanos Emniyet Müdürlüğü Trafik şube Ekipleri İntikal ederek yol güvenliğini sağlayarak tali yoldan ulaşım trafiğe açıldı. Avanos Cumhuriyet Savcısı kaza Mahalline intikal ederek  kaza ile ilgili inceleme yaptı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.