Nevşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve iç teşrifatı merhum H.Asım , Nimet Dirikoç tarafından döşenen Kur'an öğrenme merkezi bugün Cuma namazı sonrası düzenlenen bir tören ile hizmete açıldı. 

Esentepe mahallesi Şelale üzerindeki Taşlıbel Cami Yanında hizmete giren Kur'an Öğrenme merkezi açılış programına Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,İl Müftüsü Yakup Öztürk,Nevşehir Emniyet Müdürü Metin KalayAK Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mehmet Ali Öbekli, İş Adamı İrfan Karaca, Atıf Bilgin Nevesob Başkanı İsmail Ördü katıldı.

Kuran Öğrenim Merkezi daha sonra İl müftüsü Yakup Öztürk’ün yaptığı dua ile hizmete açıldı.

Törende daha sonra merkezin yapımına hizmetlerde bulunan hayırsever vatandaşlarla, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e, Nevşehir İl Müftülüğü tarafından  plaket takdim edildi.

Cuma namazı gerçekleştirilen açılışta davetlilere Yemek ve aşure ikram edildi.

Nevşehir'e Kuran Öğrenim Merkezi nin kazandırılmasında büyük emeği olan Taşlıbel Cami İmam Hatibi Ahmet Aydemir i de özel olarak tebrik ediyouz.Allah tüm emeği geçenlerden razı olsun....

Detaylar ve Fotoğraflar Birazdan www.fibhaber.com da...