Soğuk hava ve kar yağışı Nevşehir'de etkili olmaya başladı.
Nevşehirli vatandaşlar Bir anda başlayan ve lapa lapa yağan karla gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Şehir merkezini beyaza bürüyen kar yağışı nedeniyle zaman zaman trafikte aksamalar yaşanıyor. Vatandaşların büyük çoğunluğu ise kara hazırlıksız yakalandı. Öte yandan, Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, şehirde kar yağışının önümüzdeki günlerde de ara ara devam etmesi bekleniyor.

Nevşehir'de Lapa lapa Kar Yağıyor ! Nevşehir De uzun zamandır görülmeyen bir kar yağışı ile karşı karşıya. B
u akşam 16:30 sularında başlayan ve  lapa lapa yağan kar nedeniyle evlerine giden esnaf ve çalışanlarımıza bereketin güzelliğini yaşattı. 
Yağışların ararlıklarla gün boyu devam etmesi bekleniyor.

Kar yağışının gece saatlerinde de sürmesi bekleniyor.
İlk olarak yağmurla beraber başlayıp yağışların kara kendisini teslim etmesiyle başlayan yoğun kar Nevşehir'i adeta teslim aldı.

Nevşehir ve ilçelerinde bugün akşam saatlerinden itibaren yoğun şekilde etkili olan karyağışı şehri kısa sürede beyaza bürüdü.

NEVŞEHİR BEYAZA BÜRÜNDÜ...

Kar yağışı ile birlikte çevre beyaz örtüyle kaplanırken parklarda kartpostallık görüntüler oluştu. Vatandaşlar da kar yağışının bereket olduğunu belirterek, “Ekinimize, şehrimize hayırlı olsun. Eski zamandaki kışlar şu an yok. Geçmiş yıllarda daha şiddetli olurdu ama kar berekettir” şeklinde konuştu. Meteoroloji'den alınan bilgiye göre, kar yağışının bugün ve yarın devam edeceği tahmin ediliyor.

Öte yandan Fibhaber.com tarafından Nevşehir Emniyetinden edindiğimiz bilgilere göre ani başlayan kar yağışı sebebiyle şehrimizin muhtelif yerlerinde çeşitli kazaların meydan geldiği belirtiliyor. Buradan tüm sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz.
Nevşehir de başlayan kar görüntüleri anlık olarak birazdan www.fibhaber.com da...