Nevşehir’in yeni sisteme uygun ilk ve tek özel öğretim kursu olan Öz Kapadokya Matematik Özel Öğretim kursu kayıtlara başladı.
Öz Kapadokya Matematik Özel Öğretim Kursu sınava hazırlanan, 9-10 ve 11. Sınıfa giden ve matematik öğrenmekte zorlanan gençler için ilimizde yeni bir umut kaynağı oldu. Öz Kapadokya Matematik Özel Öğretim Kursu müdürü Mustafa SİVRİ Nevşehir’in YGS ve LYS Matematik neti ortalamasının yapacakları özgün uygulamalar ile yükseleceğini söyledi. Yirmi sekiz yıllık tecrübesiyle Öz Kapadokya Matematik Özel Öğretim Kursu kayıt almaya başladı. Öğrencilerin matematiğe karşı olan tutumunu önemseyen kurum, seviyeye göre küçük guruplar oluşturup özel ders tadında matematik yöntemleri uyguluyor. Temeli yetersiz düzeyde olan öğrencilere sıfırdan başlayıp yeniden bir kez daha okul müfredatı tekrar ediliyor. Üniversite sınavlarında derece hedefleyen öğrenciler için ise kendi düzeylerine uygun yoğunlaştırılmış çözümler üretiliyor.
Kurum müdürü Mustafa SİVRİ, “Öz Kapadokya Matematik Özel Öğretim Kursunda samimi bir ortamda soru cevaplı dersler işleniyor. Okullarda sınıf içinde matematik sorusuna verdiği yanlış cevaptan dolayı kendisini yetersiz hissedebilen ve bu nedenle matematikten soğuyan öğrenciler için bu samimi ortam çok önemli” dedi.
Kurum Müdürü aynı zamanda ilimizde faaliyet gösteren ilk ve tek özel öğretim kursunun Öz Kapadokya Matematik Özel Öğretim Kursu olduğunu, 9-10-11 ve 12. sınıflara kurs verebilecek tek kurumun Öz Kapadokya Matematik Özel Öğretim Kursu olduğunu söyleyerek veli ve öğrencilerden merdiven altı, kaçak, ruhsatsız ve program onaysız kurum ve kişilerden mağdur olmamaları için uzak durmaları gerektiğini söyledi. İlgili kurum listesine Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünün web sitesinden ulaşabileceklerinide ilave etti. (Listeye bu linkten ulaşabilirsiniz. https://ookgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2017_08/18111754_YZEL_YYRETYM_KURSU_18-08-2017.xlsx )
Öz Kapadokya Matematik Özel Öğretim Kursu kurucusu Emekli Öğretmen Emine YOLVEREN  “Yapılan araştırmalarda öğrencilerin yüzde 87’si matematik sorularından korkuyor. Soruları çözerken endişe taşıyorlar. Öğrenciler öğretmenin negatif yaklaşımı, kişisel yetersizlik hissi, kişisel engeller, matematik dersinde problem çözme, üniversite sınavında soruların zorluğu ve öğretmenin derste soru sorması gibi nedenlerden dolayı matematikten korktuğunu belirtiyor. Öz Kapadokya Matematik Özel Öğretim Kursu olarak hedefimiz matematiği zihinlerde kolaylaştırmak ve daha sempatik hale getirmektir. Çünkü bu sorunları yaşayan öğrenciler “Matematiği yapamadığıma göre ben akıllı değilim” diye düşünmeye başlar. Şayet çocuk matematik kaygısı ve matematiğe karşı ön yargı geliştirdiyse işler iyice karışır. Çünkü artık matematik problemleri ile karşı karşıya kaldığında donup kalmaya başlar. Sahip olduğu bilgiyi hiç kullanamaz, transfer edemez hale gelir. Biz Nevşehir’de ön yargıları kırmak için sahaya atıldık. Tecrübeli ve emeğini esirgemeyen matematikçilerden oluşan kadromuzla matematik sevgisini ve başarısını artıracağız” dedi.
 
Kurumla ilgili daha detaylı bilgi almak için:
Web Adresi: www.kapadokyamatematik.com
Telefon: 0541 680 00 50
Telefon: 0384 212 42 44
Adres: Güzelyurt Mahallesi Erenler Caddesi No:6 Merkez/NEVŞEHİR
Özel Öz Kapadokya Matematik Özel Öğretim Kursu