Turgut Akdevelioğlu İlkokulu 2-A ve 2-B öğrencileri , Nevşehir  Belediyesinde çevre ve geri dönüşüm konularında bilgilendirildiler .

Nevşehir Belediyesi Meclis salonun da Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf  Kaya  tarafından karşılanan  Turgut Akdevelioğlu İlkokulu 2-A ve 2-B öğrencileri  ziyaretin anısına çiçek takdim ettiler .

  MİNİK ÖĞRENCİLER ÇEVRE VE GERİ DÖNÜŞÜM KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ

Nevşehir Belediye Başkan  Yardımcısı Yusuf  Kaya , öğrencileri Nevşehir Belediyesinde görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti Nevşehir Belediyesi olarak çevre ve geri dönüşüm konusunda önemli çalışmaların yapıldığını dile getiren Kaya , daha temiz bir Nevşehir için bugünün çocukları yarının büyükleri olarak öğrencilere de görev düştüğünü söyledi. Öğrencilerin çevreye karşı oldukça duyarlı olduklarını taşıdıkları pankartlarla ortaya koyduklarını söyleyen Kaya;’’ sizlerin daha yaşanılır bir Nevşehir için çevreye ne denli duyarlı olduğunuzu taşıdığınız pankartlarla daha iyi anlıyoruz.s Sizlerin  duyarlı yaklaşımları bizlere bu konuda ciddi bir cesaret veriyor ‘’ dedi .

 

Ziyarette daha sonra  sınıf öğretmenleri Osman Çalık ve Hatice Çalık Başkanlığında Hayat Bilgisi dersinde ‘ Çevre ve Geri Dönüşüm ‘  konusunun Nevşehir Belediyesi’nde”  işleyen   Turgut Akdevelioğlu İlkokulu 2-A ve 2-B öğrencilerine sinevizyon eşliğinde , Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Çevre  Mühendisi Cemal Gürsoy tarafından  “Çevre ve geri dönüşüm konusunda bilgilendirme yapıldı .