Nevşehir'imizin değerli esnaflarından Mustafa Ağırbaşlı ile oğlu Necip Ağırbaşlı tarafından 1953 yılından beri Nevşehir Belediye Caddesinde hizmet veren ve bundan sonra yeni yerlerinde hizmetlerine devam edecek olan Nalbantoğlu  Alışveriş Merkezi düzenlenen muhteşem açılış töreniyle Nevşehir halkının hizmetine girdi.

Nevşehir Ragıp Üner Mahallesinde uzun yıllardır bir eksiklik olarak gördüğü Aradığınız herşeyi bulabileceğiniz Nalbantoğlu Alış veriş merkezi bugün hizmete açıldı.

Nevşehir’de bugün hizmete açılan Nalbantoğlu  Alışveriş Merkezi'nin açılışına AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış Mahmut Sami Kemikkıran tarafından okunan dualar ile açılırken açılış kurdelesini Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen ile birlikte yaptılar.

Nevşehir'de Ragıp Üner Mahallesi Vefa Küçük Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Nalbantoğlu AVM Marketin açılışına vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Açılış nedeniyle müşterilerine birçok üründe şok indirim fırsatı tanıyan market ilk gün vatandaşların akınına uğradı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren marketin önünde bekleyen vatandaşlar kapının açılması ile indirimli ürünleri alabilmek için adeta birbiri ile yarıştı.

İndirimli ürünler kısa sürede vatandaşlar tarafından tüketilirken, açılışta konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'imize kendi öz sermayemizle kurulan Nalbantoğlu AVM'nin açılışını yapmaktan dolayı bunun gururunu yaşadıklarını, kendisine de komşu olan Nalbantoğlu AVM'nin Nevşehirimize hayırlı ve uğurlu olmasını Rabbimden niyaz ediyor ve bol kazançlar diliyorum dedi.


 Nalbantoğlu  Alışveriş Merkezi işletme sahibi Necip Ağırbaşlı da www.fibhaber.com a yaptığı açıklamada Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz’e, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen’e ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Ağırbaşlı, ‘’Nevşehir Ragıp Üner mahallesinde büyük bir eksiklik olarak gördüğü Nalbantoğlu AVM'yi açtığımız için çok mutluyuz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu. 

Bizde www.fibhaber.com olarak % 100 Nevşehir Markası olan Nalbantoğlu AVM nin ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.