Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasına sabah 08:00 saatlerinde TEOG sınavı için göreve giden Topaç ilk ve ortaokul öğretmenlerini taşıdığı bildirilen servis aracında bulunan 11'i öğretmen,1'i çocuk ve bir şöforün bulunduğu toplam 13 kişilik servis aracıyla yolcu otobüsünün çarpışmasında Servis arasıyla otobüste bulunan 18 kişi yaralandı. Kazada Servis aracı şöförü Mustafa Şahin ile servis aracında bulunan Ana sınıfı öğretmenei Halime Eryılmaz hayatını kaybetti.

Acımız Büyük Nevşehir Yasta...!

Nevşehir Aksaray yolu üzeri Acıgöl Boğazköy Meridyen düğün salonu önünde meydana gelen trafik kazasında bir yolcu otobüsüyle öğretmen taşıyan servis aracı kafa kafaya çarpıştı...

Alınan bilgiye göre, Acıgöl ilçesinden Nevşehir istikametine giden, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 50 ER 203 plakalı yolcu otobüsü,aşırı sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü Acıgöl-Nevşehir karayolunun Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde karşı şeride geçerek, kent merkezinden Acıgöl'ün Topaç köyüne öğretmenleri taşıyan, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 50 LE 354 plakalı servis minibüsüyle çarpıştı.Kaza ihbarının ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre, 2 kişi öldü, 10'dan fazla kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.Kazanın, otobüs şoförünün, bölgedeki akaryakıt istasyonundan kontrolsüz şekilde çıktığı öne sürülen tıra çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu meydana geldiği iddia edildi. .


Hayatını kaybeden isimler belirleniyor: Edindiğimiz bilgiye göre kazada hayatını kaybedenlerin Servis aracının şöförü 45 yaşlarında Mustafa Şahin ve Topaç köyünden Ana sınıf öğretmeni Halime Eryılmaz olduğu bildirildi...


Bugün sabah meydana gelen trafik Kazasında 50 ER 203 Plakalı yolcu otobüsü ile bir minibüs kafa kafaya çarpıştı.Kazada ölü ve yaralılar var.


Nevşehir'de Öğretmen servisi ve yolcu otobüsü çarpıştı 2 Ölü 18 Yaralı Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor...

Kaza sonrası Çok sayıda yaralı Nevşehir Devlet Hastanesine 3 yaralı ise Kapadokya hastanesine kaldırıldı.

50 ER 203 Plakalı yolcu otobüsü karşı yola geçerek karşı yönden gelen 50 LE 354 plakalı öğretmenleri taşıyan servis aracıyla kafa kafaya çarpıştıı. Alınan bilgiye göre,servis aracında bulunan öğretmenler TEOG sınavları için Topaç köyüne gittikleri belirtiliyor.

Korkunç kaza sonrası ilk belirlemelere göre servis aracının şöförünün olay yerinde hayatını kaybettiği yine servis aracı içinde bulunan çok sayıda yolcunun ağır yaralı oldukları belirtildi...

Taşımalı sistemle Topaç köyü öğretmenlerini taşıyan Servis aracının şöförü 45 yaşlarında Mustafa Şahin isimli Topaç köyü nüfusuna kayıtlı olduğu belirtilen vatandaşımız kazada hayatını kaybetti.

FİB Haber.Com şuan olay yerinde sıcağı sıcağına son dakika gelişmeleri ve kazanın detaylarıyla resimleri birazdan www.fibhaber.com da olacak.


Kapadokya Hastanenisine kaldırılan yaralıların isimleri Aslan Ölmez,Serhat Fatih Şahin,Fakiye Kopuktan...


Nevşehir’de feci kaza

Nevşehir-Aksaray Karayolu'nda öğretmen servisi ile yolcu otobüsünün karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken 18 kişi yaralandı 

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde 50 LE 354 plakalı öğretmenleri taşıyan servis ile Aksaray yönüne giden 50 ER 203 plakalı yolcu otobüsünün çarpıştığı öğrenildi. Kazada ilk belirlemelere göre bir öğretmen ve bir şoförün hayatını kaybettiği, 15 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.  

Otobüse Saldırı...

Nevşehir'de, bir öğretmenin hayatını kaybettiği 11'inin de yaralandığı kazayı haber alan öğretmenlerin yakınları olay yerinde kazaya karışan otobüse saldırdı. Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde bulunan Topaç İlköğretim Okulu'nda görev yapan 13 öğretmeni taşıyan 50 LE 354 plakalı servis ile Aksaray yönüne giden 50 ER 203 plakalı yolcu otobüsünün çarpışması sonrasında, 2 kişi hayatını kaybetti. Meydana gelen kazada 18 kişi yaralanırken, Nevşehir-Aksaray karayolu trafiğe kapandı. 

Kazayı haber alan öğretmenlerin yakınları kısa sürede olay yerine gelerek kazaya karışan yolcu otobüsüne saldırdı. Öfkeli vatandaşları kaza yerinde önlem alan jandarma ekipleri önlemeye çalıştı. Yetkililer, kazayla ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kapanan karayolu araçların kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.