Nevşehir 2000 Evler Mahallesi Üniversite giriş kısmında ki reklam panosunda yaklaşan yılbaşı dolayısıyla bir otele ait Yılbaşı proğramının reklmaını içeren Oryantal görüntülü afişe vatandaşlardan büyük tepki var.

Tüm yurt genelinde olduğu gibi ilimiz Nevşehir de de Her yıl düzenlenen gayri ahlaki yılbaşı eğlence programları tüm hızıyla sürüyor. Çılgın eğlence adıyla gençlerimizi zehirleyen bu tür proğramlara tepkiliyiz Gençlerimizin ruhsal anlamda da sıkıntıya sevk edeek bu tür afişleri hangi mantıkla yayınlıyorlar merak ediyoruz diyen vatandaşlarımız bakın tepkilerini nasıl dile getiriyorlar.

FİB Haber Merkezini arayan yüzlerce vatandaşımız ahlaki çöküntü alkol gibi özellikle üniversite öğrencisi gençlerimizi özendirici bir takım girişimlere tepki gösterdiklerini dile getirerek elbette eğlence tüm gençlerimizin hakkı ama bunun dozajıda bir o kadar önemli. Tamda Üniversite mahallinde Oryantal resmi asıp yayınlayan kurum ve reklam ajansını kınıyoruz dediler.Tepkili vatandaşlar bu afişin bir an önce kaldırılmasını istediler.