Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri şehrin tüm noktasında denetimlerini sıklaştırdı.

Ülke genelinde son günlerde oluşan ve ard arda gelen terör saldırıları ve canlı bomba söylentileri nedeniyle çalışmalarını aralıksız sürdüren Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak adına şehrin değişik noktalarında çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamada Nevşehir merkez ve merkezi bağlayan bir çok noktada denetim yapan ekipler yüzlerce araç ve araçlar içerisinde bulunanların sorgularını gerçekleştirdi. Yapılan denetimlere trafik polislerinin yanı sıra Asayiş ve Emniyetin diğer birimleri de destek verdi. Denetimler esnasında özellikle trafiğin yoğun olduğu saatlerde zaman zaman uzun araç kuyrukları oluşurken vatandaşların yapılan denetimlere destek vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Yapılan denetimler esnasında açıklama yapan bazı vatandaşlar;“Emniyet teşkilatının aldığı bu tedbirleri gerekli buluyor ve destekliyoruz. Bu saatte burada Nevşehir'in veNevşehirlilerin güven ve huzuru için vazife yapıyorlar.

Yapılan bu denetimler sayesinde niyeti kötü olanlar buralarda istedikleri gibi at koşturamıyor. Tedbirler zamanında ve kimseyi üzmeden mağdur etmeden alınıyor. Bu denetimlerin sebebi ne olursa olsun kimse bu durumdan şikayetçi olmamalı hepimiz bu ilde yaşıyoruz. Ülkemizin içinde olduğu süreç belli Polis’e ve Askere yardımcı olmalıyız. Çevremizi daha dikkatli takip edip çevredeki ani değişen konuları doğru analiz edip gerekli mercilere bildirmeliyiz. Gün ufak hesapların günü değil,Birlik ve beraberlik günü. Bu denetimlerde görev alan tüm kamu görevlilerimize teşekkür ediyoruz” derken yapılan denetim ve sorguların gece geç saatlere kadar aralıksız sürmesi dikkatlerden kaçmadı.