Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şubesi Ekipleri yeni yıla radarla kontrolleri sıklaştırarak girdiler.

Yeni yılla birlikte cezalarda da artış olduğunu kaydeden yetkililer: “Sürücüler trafik kurallarına uyarlarsa hem trafikte kendi can ve mal güvenliğini korumuş olur. Hem de meydana gelebilecek kazaların önüne geçmede daha kararlı bir durum ortaya çıkar. Bunun dışında yeni yılla birlikte artış gösteren cezaları ödemek zorun da da kalmazlar.

Bizler Trafik ekipleri olarak yeni yılla birlikte ana arter yerlerde  radar kontrollerimizi en üst ye çıkarttık. Kurallara uymayan sürücüler radar’a yakalanıyor. Özellikle hız limitini aşan sürücüler radar kontrollerimizde uygulamamızda ceza yiyenlerin başında geliyor.  Bizler kendilerini trafik kurallarına uymak konusunda sürekli uyarıyoruz. Kazaların en aza çekilmesinde dikkat ve trafik kurallarına uymak önde geliyor. Sürücü hataları ile meydana gelen kazaların çoğu bu kurallara uymama nedeniyle oluşuyor.

Caydırıcı olmak bakımından bizlerde yeni yılda kazaların en aza inmesi için Radarla kontrollerimizi fazlasıyla arttırdık.Trafik denetimlerimiz  hız kesmeden devam edecek. Dediler