Birçok bölgede ve kentte hava sıcaklıkları sıfırın altına düştü, yoğun kar yağışı hayatı durma noktasına getirdi.

Nevşehir'de de Okullar tatil, uçuşlar iptal, yolları kapalı....

Nevşehir’de Şehirler Arası Otobüs Seferleri İptal Edildi. Konuya ilişkin olarak Nevşehir Terminalinden edindiğimiz bilgiye göre;

Nevşehir’de bu sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran yoğun kar yağışı nedeniyle Nevşehir’de otobüs seferlerinin iptal edildiği öğrenildi. Özellikle Nevşehir-Aksaray karayolunun trafiğe kapatılmasından sonra otobüs seferlerinin iptal edildiği e karayolları ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasıyla birlikte şehirlerarası otobüs seferlerinin tekrar başlayacağı öğrenildi.

Nevşehir Aksaray karayolunun kapalı olması nedeniyle  ve yogun kar ve tipi sürekli yolları kapattığı için bugünkü otobüs seferleri iptal edilmiştir.

HAVA DURUMU THY'NİN 50 UÇUŞU İPTALİNE SEBEP OLDU
Türk Hava Yolları (THY), yurt genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle iç ve dış hatlarda bugün 50 seferini karşılıklı olarak iptal ederken, uçuşların büyük bölümü sorunsuz yapılıyor. Resmi internet sitesinden iptal edilen seferleri duyuran THY, yolculara havalimanlarına gelmeden önce uçuşlarıyla ilgili güncel bilgileri THY’nin internet sitesi ve ‘444 0 849’ numaralı çağrı merkezinden öğrenmelerini istedi.
UÇAKLARI GECİKEN YOLCULAR UYUMAYI TERCİH EDİYOR
Uçakları rötar yapan yolcular Atatürk Havalimanı’nda uyuyarak beklerken, ilginç görüntüler oluştu.