Türkiye’de son günlerde artan terör olayları sonrasında ilimiz Nevşehir’de de terör örgütü PKK’ya her geçen gün tepkiler artarak devam ediyor.

Son günlerde yaşanan terör olayları sonrasında şehit olanlar ve teröre tepki göstermek amacıyla 500 den fazla aracın katılımıyla Nevşehir'de ‘Şehitlere Saygı Konvoyu’ düzenlendi.

Nevşehir’de sosyal medya üzerinden örgütlenen bir grup Terörü Lanet ve  ‘’Şehitlerimiz için Saygı Konvoyu’’ düzenledi.

NEVŞEHİR TERÖRÜ LANETLEDİ...!

Bu akşam saat 20.00’de Borsa Kavşağında başlayan konvoy Nevşehir’de tüm cadde boyunca
 100'lerce otomobil ve kamyonetle araçlarına Türk bayrağı asarak, terör olaylarını protesto etti.

Son günlerde artan terör olayları ardından Nevşehir 2000 Evler mahallesinde başlayan ve vatandaşların da destek verdiği, 'Şehitlere Saygı Konvoyu'na yüzlerce kişi araçlarıyla birlikte katıldı. 

Konvoy gittikçe büyüyor. Vatandaşlar iş çıkışında konvoyu gören katılım gösteriyor şuan Şehitlik istikametine gidiyor.

Öte yandan gün boyu Nevşehir tüm ilçe ve beldeleriyle tek yürek oldu ve hain pkk terörüne tepkisini lanetleyerek gösterirken şimdiye kadar Nevşehir merkeziyle birlikte Acıgöl, Avanos, Gülşehir , Kozaklı , Derinkuyu, Kalaba, Kaymaklı, Göreme, Uçhisar ve Ürgüp'te vatandaşlar terörü lanetledi...

İnternet üzerinden haberleşerek buluşan grup daha sonra yol üzerinde onlara katılanlarla birlikte konvoy oluşturup tepkilerini gösterirlerken, konvoyda vatandaşalarımız araçlarını Türk bayrakları ile süsleyerek şehir turu attıktan sonra dağıldı.



İşte an itibariyle www.fibhaber.com objektiflerine yansıyan o görüntüler Foto Galerimizde:


Foto: İsmail Çetiner / www.fibhaber.com