10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Nevşehir’de oy kullanma saat 08.00 itibarıyla başlayacak.
10 Ağustos 2014 Pazar günün yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri Nevşehir’de sabah saat 08.00’da başlayacak ve 17.00’de sona erecek. 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan Mehmet Gülen İlköğretim Okulunda oy kullanacak. AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A. Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider Nar Barbaros İlköğretim Okulunda oy kullanacakken AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ise Ürgüp ilçesinde oy kullanacak. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ise 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlköğretim Okulunda oy kullanacaklar. AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver H. Lütfü Pamukçu Ortaokulunda oy kullanacakken MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu ise 75. Yıl İlköğretim okulunda oy kullanacak. CHP Nevşehir İl Başkanı Mehmet Değirmenci ise Cumhurbaşkanlığı seçiminde Avanos Halk evinde oy kullanacak.

10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlarını an ve an Nevşehir’de Haberin Merkezi www.fibhaber.com haber sitesinden takip edebilirsiniz.