Nevşehir'de polisin dur ihtarına uymayan şüpheli araç ile polis arasında kovalamaca yaşandı.Nevşehir'de polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan iki hırsızlık zanlısı, çaldıkları karton yüklü kamyonetle kaçmaya çalıştı. 

Nevşehir 'de gece 23:30 saatlerinde 
Aksaray çevre yolu Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yeni Toki üzerinde devriye gezen polis ekiplerinin şüphelenmesi üzerine 38 NZ 774 plakalı karton yüklü kamyoneti  durdurmak istedi. Araç içerisinde bulunan iki şüpheli ise polisin dur ihtarı üzerine kaçmaya başladı. Polis ekipleri ile şüpheli araç arasında kovalamaca yaklaşık bir saat sürerken kovalamaca Güzelyurt mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde bulunan Aşıklar tepesinde polisin şüpheli aracın tekerleklerine silahla ateş etmesi ile sona erdi.

Şüpheliler daha sonra ise olay yerinde bıraktıkları araçtan yaya olarak kaçmaya başladı. Çaldıkları kamyoneti ise bulundukları tepeden aşağı yuvarlayan şüpheliler karanlıktanda faydalanarak kaçtılar. 
Hırsızların tepeden aşağı atıp kaçtıkları çalıntı kamyonet, polis ekipleri tarafından incelemeye alındı. Kamyonet içerisinden yavru bir köpek çıktı.
Polis ekipleri ise her yerde şüphelileri aramaya devam ediyor.