Nevşehirli Taksi Şoföründen Örnek Davranış...

Kapadokya Havalimanı'nda taksicilik yapan Ekrem Vural ismindeki bir Nevşehirli vatandaşımız bu sabah aracına binerken birden arka koltuğunda cüzdan olduğunu fark etti. 

Cüzdanı kontrol ettiğinde İçinde yaklaşık 6 bin lira ile kredi kartları bulunan cüzdandaki sürücü belgesinden Zeynep Güler'e ulaşan Taksi şöforü Ekrem Vural, bu kişinin iş yerine giderek cüzdanı teslim etti.

"Taksi Şöförüne Teşekkir Etti"

Cüzdan sahibi Zeynep Güler, bu duyarlı davranışından dolayı Ekrem Vural'a teşekkür etti.

Güler, "Dün saat 23.00 sıralarında taksiyle evime gittim. Cüzdanımı kaybettiğimi ise sabah fark ettim. Taksi şoförü bir şekilde bana ulaştı ve cüzdanımı teslim etti. Son zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı insanlara olan güven duygusu azaldı ancak bu tür duyarlı insanların olduğunu görmek gerçekten memnuniyet verici" dedi.

"ALLAH HARAM PARA YEMEYİ NASİP ETMESİN"

Dün gece son müşterisi Zeynep Güler'i bıraktıktan sonra evine gittiğini belirten Vural ise "Sabah işe gitmek üzere aracıma bindiğim sırada arka koltukta cüzdan olduğunu gördüm. Cüzdanda sahibine ulaşabileceğim kimlik ararken kredi kartları ile yaklaşık 6 bin lira olduğunu gördüm. Sürücü belgesinden Zeynep hanıma ulaşarak cüzdanını kendisine teslim ettim kim olsa bunu yapardı bende yapılması gerekeni yaptım şimdi huzurluyum Allah bize haram para yemeyi nasip etmesin" diye konuştu.