Nevşehir’de bir fırında beraber çalıştıkları arkadaşlarını öldüren iki kişi Bor İlçesine gelerek cesedi gömdüler.

Edinilen bilgiye göre, Nevşehir'de bir ekmek fabrikasında çalışan Ahmet Kaçmaz'ın gece iş yerinden evine dönmemesi üzerine ailesi  polise başvurdu. Ahmet Kaçmaz'ın ailesinin başvurusu üzerine soruşturma başlatan Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Kaçmaz'ın ekmek fabrikasında kaybolduğu gece birlikte çalıştıkları mesai arkadaşları B.T. ve G.A.'nın ifadesine başvurdu.

İş arkadaşları B.T ve G.A polise çelişkili ifade verdiler. Bunun üzerine Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Cinayet Bürosu ekipleri soruşturmayı derinleştirdi. Yapılan araştırmada, Şüpheli G.A’nın  Ahmet Kaçmaz’ın kaybolduğu gün oto kiraladığını tespit etti.

Bunun üzerine B.T ve G.A Polis tarafından tekrar sorguya alındı. Sorguda Ahmet Kaçmaz’ı öldürdüklerini itiraf ettiler.

Cinayet zanlıları B.T. ve G.A. Ahmet Kaçmaz’ı av tüfeği ile  öldürdüklerini ve ardından Bor İlçesinde boş bir araziye gömdüklerini, tüfeği ise Nevşehir Akrasay caddesinde boş bir araziye gömdüklerini de itiraf ettiler. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu  ekipleri daha sonra B.T. ve G.A. ile birlikte cesedin gömüldüğü  Bor ilçesine gitti. Zanlılar, burada polise olayın gerçekleştiği yeri ve cesedi gösterdi. Şahısların olayda kullandıkları av tüfeği ise Nevşehir'de sakladıkları yerden bulundu. 

 B.T. ve G.A. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Niğde Jandarma ekiplerine teslim edildi. Şahıslar, burada çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.