Nevşehir de uzunca süredir devam eden alt yapı sorununa son günlerde eklenen patlayan su boruları yüzünden vatandaş isyan etti.



Nevşehir merkez sanayi yolu Tekyıl petrol önünde patlayan su borusu nedeniyle tonlarca su boşa aktı...Nevşehir Belediyesi Su işlerini patlayan borudan boşa akan su nedeniyle 3 saat önce aradığını ama yapılan ihbarlara rağmen tek bir Allahın kulunun gelmediğini belirten vatandaşlar. Yazık günahtır Su işlerinden sorumlu her kimse önce bu akan suların parasını onlardan kesmenizi istiyoruz yoksa hakkımızı helal etmiyoruz dediler.



TONLARCA METREKÜP SU BOŞA AKTI...!



NEVŞEHİR  ALT YAPISI SOS VERİYOR...



Nevşehir merkezinde sık sık devam eden patlayan su boruları başta olmak üzere yıllardır süren altyapı sorunlarının biran önce giderilmesini bekliyoruz.





Edinilen bilgilere göre önceki gün Nevşehir - Aksaray  Sanayi  yolu üzerinde ki kavşakta, gün içinde iki farklı noktada, üç kez su borusu patladı. Vatandaşların iddialarına göre, altyapı çalışmalarını yapan ekipler tarafından yüzeye yakın döşenen içme suyu şebeke boruları, yeterli ve uygun dolgu malzemesi de kullanılmadığı için yoldan geçen araçların uyguladığı basınç yüzünden patlıyor.



Gündüz saatlerinde cadde ortasında patlayan su borusu ise bardağı taşıran son damla oldu. Patlayan borudan yaklaşık 2-3 saat boyunca yola akan içme suyu saatlerce boşa aktı. 



Mahalle sakinleri ile yoldan geçen duyarlı vatandaşlar durumu Belediye su işlerine bildirdiler.Ama aradan saatler geçmesine rağmen ne gelen ne giden oldu ....

Vatandaşlar bu hayır mübarek günde günaha girmek istemiyoruz ama bu kadarda olmaz saatlerce yola akan tonlarca su heba oldu,eee Türkiyemizin suyu bol ya …

Nevşehir Belediyesi Su İşleri Pazar günü Tatil mi?

Vatandaşlar bir taraftan yapılan eksik çalışmalardan şikayet ederken, öbür yandan susuz kalmanın sıkıntılarını yaşadıklarını ifade ettiler.



Yaklaşık 2-3 saat boyunca boşa akan suyun olduğu yerden görüntü alan muhabirimiz olay yerinden ayrılırken, vatandaşlar hala belediye ekiplerinin gelerek borunun tamir edilmesini bekliyorlardı...



Not: Saatler sonra NİHAYET dedirtecek şekilde ekipler geldi ve şuan bu haberi yaptığımız saatlerde çalışmalar sürüyordu....