Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde, içerisinde yabancı turistlerin bulunduğu midibüs ile süt taşıma aracı çarpıştı. Kazada 12 kişi yaralandı.

Edindiğimiz bilgilere göre, akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Aksaray’dan Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine gelmekte olan Oktay Yılmaz yönetimindeki 04 DC 835 plakalı tur midibüs ile Derinkuyu’dan Aksaray istikametine gitmekte olan Hacı Avcı yönetimindeki 51 AC 072 plakalı süt aracı, Suvermez köyü mevki Aksaray kavşağında çarpıştı.

Kazada her iki araç sürücüsü ile birlikte midibüste bulunan 11 turist yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Nevşehir’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Derinkuyu'da meydana gelen trafik kazasında 14 kişi yaralandı. Tur otobüsünde bulunan turistleri uzak doğulu olduğu öğrenilirken kazada yaralanan turistlerden 6'sı Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altını alındı. 

Trafik kazasında yaralanan turistlerden 5'i Kapadokya Hastanesinde, 3'i de Versa Hastanesinden tedavi altına alındığı öğrenilirken turistlerin hayati tehlikesi bulunmuyor. 

www.fibhaber.com Haber Merkezi olarak İşte edindiğimiz bilgilere göre Bazı Yaralıların isimleri şunlar:

Erkin Kuku -Türk /Doha Katar

Ngo Thuy Khuyn Hog Ng /Vietnew ( Durumu ağır)

Hacı Behzat Avcı /Niğde -Diğer Araç (Sütçü)

Banbara Santos /Brezilya

Luiza Amarow /Brezilya

Carlos Borges /Brezilya