Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasına sabah 08:00 saatlerinde TEOG sınavı için göreve giden Topaç ilk ve ortaokul öğretmenlerini taşıdığı bildirilen servis aracında bulunan 11'i öğretmen,1'i öğretmen çocuğu ve bir şöforün bulunduğu toplam 13 kişilik servis aracıyla yolcu otobüsünün çarpışmasında Servis arasıyla otobüste bulunan 18 kişi yaralandı. Servis aracı şöförü Mustafa Şahin ile servis aracında bulunan Ana sınıfı öğretmeni Halime Eryılmaz hayatını kaybetti.

Acımız Büyük Nevşehir Yasta...!

Hayatını kaybeden isimler belirleniyor: Edindiğimiz bilgiye göre kazada hayatını kaybedenlerin Servis aracının şöförü 45 yaşlarında Mustafa Şahin ve Topaç köyünden Ana sınıf öğretmeni Halime Eryılmaz olduğu bildirildi...

Hastane önünde şuan Topaç köyü muhtarı ile çok sdayıda vatandaş kaymakam bey ve yine çok sayıda öğretmen ve yakınları olay yerinde.
Nevşehir’de öğretmenleri taşıyan servis minibüsüyle yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada biri öğretmen 2 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Kazada yaralananlardan 4’ünün hayati tehlikesi sürüyor.
 
Alınan bilgiye göre, Aksaray istikametinden Nevşehir istikametine giden, Lütfi U. (37)’nın kullandığı 50 ER 203 plakalı yolcu otobüsü, Acıgöl-Nevşehir karayolunun Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde karşı şeride geçerek, Nevşehir’den Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünde görev yapan öğretmenleri taşıyan, 45 yaşındaki Mustafa Şahin’in kullandığı 50 LE 354 plakalı servis minibüsüyle çarpıştı.
 
Kaza sonrası hurdaya dönen servis aracının şoförü Mustafa Şahin ve serviste bulunan Halime Eryılmaz isimli öğretmen hayatını kaybetti. Kazada 20 kişi de yaralandı. Kazada yaralanarak araç içerisinde sıkışan yaralılar itfaiye ve 112 ekipleri tarafından çıkartılarak ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

2 Ölü 4 ü Ağır 18 Yaralı
 
Yaralı öğretmenlerden Melek Gürtemel,Tekmile Turhal ve Sevgi Biçer ile 8 yaşındaki Bahar Mucize Koputan hayati tehlikelerinin bulunduğu gerekçesiyle Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Eğitim ve Araştırma Hastanelerine sevk edildi.
 
Nevşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan 10 kişinin kimlikleri ise şu şekilde; Fatma Yayan, Yadigar Atalay, Şeyma Atalay, Burcu Eğriderdi, Hüseyin Uslu, Birgül Tetik, Mustafa Karademir, Asuman Meryem, Sözen Tetik, Ayten Akban, Gakkoş Atalay. Özel hastanelerde tedavisi süren 5 kişinin ise henüz kimlikleri tespit edilmedi.
Sadece Kapadokya Hastanenisine kaldırılan yaralıların isimleri Asım Ölmez,Serhat Fatih Şahin,Fakiye Kopuktan...

Vefat Edenlerin Cenazeleri Şehir dışından gelecek yakınları için yarın kaldırılacağı belirtildi.
 
Şuan Kazada hayatını kaybeden servis şöförü Mustafa Şahin'in cenazesi muhtemelen yarın öğle namazına müteakip Topaç köyünden kaldırılacağı belirtilirken yine anyı kazada hayatını kaybeden Ana sınıfı öğretmeni Halime Eryılmaz ın cenazesinin ise yarın 
Yarın Öğle namazına müteakiben Kurşunlu camiiden defin edileceği belirtildi. 

Şuan Nevşehir Devlet Hastanesi önünde Acıgöl Kaymakamı Mustafa Çakır ile Kazazedelerin yakınları ve çok sayıda öğretmenlerin bekledikleri belirtildi. 

FİB Haber Merkezi olarak Kazada hayatlarını kaybedenlere Allahtan rahmet Ailelerine başsağlığı yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.