AnadoluJet, Türkiye'deki uçuş ağına yeni bir uçuş noktası daha eklemeye hazırlanıyordu ve Orta Anadolu’nun kültür turizmi açısından en önemli durağı olan Nevşehir Kapadokya’yı tatil başkenti Antalya’ya 30 Nisan 2014 tarihinde bağlayacaktı ve bunun için Avanos'ta görkemli bir lansman düzenledi.

Ancak Anadolujet'in anlaşma yaptığı bir turizm acentesinin son anda protokolü iptal etmesi Anadolujet uçuşlarını zora soktu. 

O günden bu yana, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile THY Nevşehir Müdürü Osman Taha Küçük gecelerini gündüzlerine katarak bu seferlerin başlayabilmesi için gayret gösterdi.

Gösterilen bu çabanın önümüzdeki günlerde meyvesinin alınması bekleniyor. Antalya uçuşları ile birlikte eş zamanlı olarak İzmir uçuşlarının da başlaması için gayret gösteriliyor.

Sadece Nevşehir için değil, Kayseri, Kırşehir, Aksaray ve Niğde’deki seyahat imkânlarını da vatandaşlar için daha konforlu bir seviyeye taşıyacak bu seferlerin başlamasını dört gözle bekliyoruz. (Haber50)