Nevşehir ve bölgesinde Dün etkili olan Rüzgar fırtına bugün yerini aniden bastıran gök gürültülü yağmura bıraktı....Yağmur yollarda su birikmelerine neden olduğu için araçlar güçlükle ilerleyebiliyor. 

Nevşehir de Bugün öğle saatlerinde başlayan şiddetli yağmurun etkisi altına girdi. Nevşehir de pek çok yer göle dönerken, ana yollarda trafik güçlükle sağlanıyor.

Nevşehir kent merkezinde aniden bastıran şiddetli yağmur, sokaktaki vatandaşları hazırlıksız yakaladı.
Nevşehir'de öğle saatlerinde yaklaşık 20 dakika süren yağmur vatandaşları hazırlıksız yakaladı.
Nevşehir'de öğle saatlerinde aniden bastıran yağmur yağışı vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Yağmura yakalanan vatandaşlar cadde üzerinde apartmanların ve mağazaların önüne sığınarak şiddetli yağan yağmurdan ıslanmamak için yoğun çaba sarfetmeleri dikkatlerden kaçmadı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise sağanak yağışlara karşı vatandaşları uyarırken önümüzde ki beş gün boyunca Nevşehir'de hava durumu şu şekilde olacak.
 
6 Ağustos Çarşamba parçalı bulutlu bir hava beklenirken en düşük hava sıcaklık 15 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 27 derece olması tahmin ediliyor.

7 Ağustos Perşembe günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Nevşehir'de en düşük hava sıcaklığı 14 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 30 derece olması tahmin ediliyor.

8 Ağustos Cuma parçalı bulutlu hava beklenirken en düşük hava sıcaklığı 15, en yüksek hava sıcaklığı ise 29 derece olması tahmin ediliyor.

9 ağustos Cumartesi az bulutlu hava beklenirken en düşük hava sıcaklığı 16 derece, en yüksek hava sıcaklığı 30 derece olması tahmin ediliyor.

10 Ağustos Pazar az bulutlu bir hava beklenirken en düşük hava sıcaklığı 16 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 30 derece olması tahmin ediliyor.