Nevşehir Kaldırım mezarlığında bulunan bir şehidimizin kabri başında dikili olan ve iklim şartları, fırtınadan dolayısıyla yırtılan dev Türk Bayrağı Nevşehir Şehit Aileleri Derneğince  yenilendi.

Nevşehir Kaldırım mezarlığında bulunan bir şehidimizin kabri başında dikili olan Türk Bayrağımızın yırtılmış olduğunu gören duyarlı bir vatandaşımız Nevşehir gündemin adresi FİB haber.Com u arayarak ihbarı sonrasında durumu bildirdiğimiz Nevşehir Şehit aileleri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, bayrağı yenisiyle değiştirdi.

Nevşehir Şehit aileleri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, bugün FİB Haber Merkezimizi ziyaret ederek teşkkür etti.

Çiftçi,Nevşehir'de mevsim itibariyle aşırı esen rüzgar bayraklarımıza zarar veriyor. Kış mevsiminin ağır geçmesinden dolayı bu tür aksamaların olması normaldir. Bağımsızlığımızın sembolü olan şanlı bayrağımıza ve Şehitler’imize sahip çıkma konusunda halkımız bize güvensin.'' dedi.

"Nevşehir de ki bütün şehitlerimiz için Ailelerine 150 Türk Bayrağı dağıttık dedi."


Dernek Başkanı Çiftçi, Nevşehir genelinde 72 şehidimiz var. Ve 
Olası yırtıllma eskimelere karşı bu yenileriyle değiştirimesi için 72 şehit ailemizin tamamına Türk Bayrağı hediye ettik. 

Bu vesile ile Türk Bayrağımızı temin eden Nevşehir Belediyemize,FİB Haber'e ve Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz dedi.

Bizde hem duyarlı vatandaşımıza hemde Dernek Başkanımız Ramazan Çiftçi ye duyarlılıkları adıına teşekkür ediyoruz.

Tüm Şehitlerimize Allahtan Rahmet, diliyoruz.

Gelin şimdi 4 Mevsimde Türk Bayrağımızın o eşsiz hiç görmediğiniz videosunu birlikte izleyelim... Ve Gönlerden Bayrağımız Minareden Ezanımız hiç inmesin...! Hiç inmeyecek...