Acıgöl-Nevşehir karayolunda öğretmenleri taşıyan servis minibüsüyle yolcu otobüsünün çarpıştığı kazada öğretmenler; Melek Gürtemel (29) ve Halime Eryılmaz (25) son yolculuklarına uğurlandı.

Nevşehir Acıgöl yolu üzerinde geçirdikleri kazada yaşamlarını yitiren 2 öğretmen ile araç sürücüsü için bugün hüzün dolu cenaze töreni düzenlendi. Türk bayraklarına sarılı tabutlara sarılan öğretmenlerin yakınları, meslektaşları ve öğrencileri gözyaşlarına boğuldu.

Nevşehir öğretmenlerine ağladı ...!

Elim Trafik kazasında Hayatlarını kaybeden Halime Eryılmaz ile Melek Gürtemel öğretmenlerin cenazeleri bugün Kurşunlu camiide kılınan cuma namazı sonrası toprağa verildi. Kazada hayatını kaybeden servis şöförü Mustafa Şahin in cenazesi ise Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünde cuma namazı sonarası köy mezarlığına defin edildi.

Cenaze namazını İl müftüsü Yakup Öztürk kıldırdı...!

Kurşunlu camiiden kaldırılan iki öğretmenlerimizin Cenazesine Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan,Nevşehir İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya , Nevşehir İl Milli eğitim müdürü Osman Şimşek, Nevşehir İl Eminet Müdürü Metin Kalayoğlu,Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız,MHP İl Başkanı Göksel Taşçı,AK Parti Gençlik kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar,STK temsilcileri vefat eden Öğretmenlerin yakınları ile çok sayıda öğretmen ve öğrencilerle Nevşehirli vatandaşlarımız katıldı.

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Halime Eryılmaz, Kaldırım Mezarlığında toprağa verilirken Melek Gürtemel’in cenazesi ise cenaze aracı ile memleketi Trabzon’a gönderildi.