Nevşehir'i yasa boğan dünkü kaza sonrası sıcak gelişmeler yaşanıyor....Nevşehir'de kazaya sebep olan TIR şoförü Karapınar kasabasında yakalandığı bildirildi...

Dün sabah Acıgöl yolu üzerinde yaşanılan kazaya ilişkin bir takım gerçeklerde birer birer ortaya çıkıyor
Dün sabah Kaza anı Saat: 07:44 Hava: Yoğun Sis var... Edindiğimiz bilgiye göre Patates yüklü Tır bir akaryakıt istasyonundan yola çıkıyor.  Muş'lu olduğu bildirilen patates yüklü tırın şöförü yola kontrolsüz olarak çıkması sonrası kazaya sebebiyet verdiği iddia edildi. Zira kazada servis aracına çarpan otobüs şöförü Tıra çarpmamak için yolun karşısına geçtiği belirtildi.Nevşehir'de kazaya sebep olduğu iddia edilen TIR şoförü Karapınar kasabasında yakalandığı bildirildi... Kazaya ilişkin tırın şöförü ifadesi alındığı belirtildi.



Dünkü kazanın ardından hayatlarını kaybeden Servis şöförü Mustafa Şahin Topaç köyünden, Halime Eryılmaz ve Melek Gürtemel öğretmenlerimiz ise Nevşehir kurşunlu camiide Cuma namazının ardından defin edilecek...

Kaza sonrası Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesinde Tedavisi devam eden 8 yaşındaki Bahar Mucize Koputan an itibariyle yaşamı devam etmektedir.Biraz sonra Ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine Nakil edilecektir.Durumu aynı ciddiyetini korumakta olup hasta uyutulmaktadır.

Nevşehir'de ki Ölümlü kazada acı tesadüf!
Bu sabah saatlerinde Nevşehir'de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti 18 kişi yaralandı. 

Nevşehir'de ki Ölümlü kazada kahreden tesadüf!

Kaza sonrası Kazaya karışan Otobüs firmasının sahibi ile kazada hayatını kaybeden Halime Öğretmen'in yakın akrabalığı yürekleri bir kez daha dağladı.