İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği tarafından “Gıda Havuzu” uygulaması başlatıldı.
Nevşehir’de ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyacı olan gıda malzemeleri bir havuzda toplanarak, ilimizdeki yoksul ailelere her ay düzenli olarak teslim edilecek.
Gıda Havuzuna destek olmak isteyen hayırseverler, diledikleri gıda maddelerinden diledikleri kadarını temine edip İHH Nevşehir Şubesi’ne ulaştırarak destek olabilecek.
İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel, “Nevşehir İHH olarak, mazlum coğrafyalarda olduğu gibi şehrimizdeki ihtiyaç sahipleri için de yoğun olarak çalışıyoruz. Nevşehir ili genelinde tespit ettiğimiz onlarca yetim çocuğumuzun eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyacını karşılayabilmek için çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca, şehrimizdeki ihtiyaç sahiplerine de ev eşyası ve gıda malzemeleri de ulaştırıyoruz. İlimiz genelinde belirlenmiş olan yoksul ailelerin başlıca gıda malzemelerine kolaylıkla ulaşabilmeleri için bir gıda havuzu oluşturduk. Burada toplanan malzemeler her düzenli olarak tasnif edilip, ailelere teslim edilecektir.” dedi.
Gıda havuzuna destek vermek isteyenler, 0535 932 7125 ve 0533 776 7868 numaralı telefonlardan yetkililerle irtibat kurabilirler.