Nevşehir de görev yapan bir takım Daire Müdürleri,Eğitmenler,Uzmanlar,İş Adamları,Oda Başkanları ve Belediye Başkanlarından Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde FİB Haber Merkezimize gönderdikleri mesajlarla Nevşehir halkının Ramazan Bayramlarını kutladılar.

 

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç,Nevşehir Milli Eğitim İl Müdürü Abdugafur Büyükfırat,Avanos Belediye Başkanı Dr.Mustafa Körükcü,Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu (NÖGED)Başkanı Özden Taşğın,AK Parti Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz,AK Parti Avanos ilçe Başkanı Serkan Feralan,NESİAD Başkanı İlhan Kahraman,Ertaş Grup Başkanı Musa Ertaş,Akgül Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Zağlanmış,Uzer Döviz Yönetim Kurulu Başkanı Sacit Uzer,Özaltın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın,Özel Altınyıldız Koleji Özel Kardelen Koleji ve Lara Koleji,Kapadokya Asansör İşletme Sahibi Eyüp Öz,Özel Büşra Bakım Merkezi Temel Poyraz,Uluçam Ticaret İskender Uluçam FİB Haber Merkezine bir kutlama mesajı gönderdiler.

 

 

Göreme Belediye Başkan Cingil’in Ramazan Bayramı Mesajı

 

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayarak, Göremelilerin bayramını kutladı. Vatandaşların bayramını en içten dileklerle kutladığını belirten Cingil, "Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir. Yurt içi ve yurt dışındaki hemşerilerimle birlikte yeni bir Ramazan Bayramını idrak etmenin mutluluğu içerisindeyim. Birlik ve beraberlik içerisinde bir yaşam çerçevesinde Ramazan bayramını, tüm halkımızın huzurlu bir şekilde geçirmesini temenni eder, sağlık mutluluk ve başarılar dilerim" dedi.

Bu arada Göreme Belediyesinde Bayramlaşma Bayramın 2.Günü 20 Ağustos Pazartesi günü Saat 13:30 da Göreme Belediye binasında gerçekleşecektir.

 

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN                                 

Genç Sanayicler ve İşadamları Derneği Başkanlığı Ramazan Bayramı Dolayısıyla bir Kutlama mesajı yayınladı

Mesajda;

 

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz...

 

 

GESİAD YÖNETİM KURULU

--

 

  Saygılarımızla.

 

 

 

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN                                 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Abdugafur BÜYÜKFIRAT  Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

BÜYÜKFIRAT Mesajında;

 

Sevinç, paylaşma, kaynaşma ve yardımlaşma günü olan, toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz.

 

 

 

Bir milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında, milletin değer verdiği, milli ve manevi günler önemli bir yer tutar. Bu manevi ve milli günler, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının yaygınlaştığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel anlardır.

 

Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayramı daha birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Bu vesileyle, idrak ettiğimiz bu güzel Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeli, bu güzel vatan için şehit düşmüş ecdadımızın şanına yakışan sorumluluk duygusunu üzerimizde hissederek, sergilediğimiz bu birlik ve beraberliği her zaman göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın Ülkemize ve Milletimize kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, Tüm Eğitim Çalışanlarının ve Halkımızın bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

 

 

Abdulgafur BÜYÜKFIRAT Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü

 

 

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz KILIÇ’ın Ramazan Bayramı Mesajı

 

 

 

Kutsal Ramazan ayını geride bırakarak sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının doruğa çıkmasına vesile olan bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Barış, esenlik, birliktelik ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı bayramlarda, yakınlarımızı ziyaret etmek, toplumun yardım ve desteğe muhtaç kesimine ilgi ve şefkat göstermek büyük önem taşımaktadır. En yakınlarımızdan başlayarak diğer ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmak ve bunu kendimize bir görev bilmek belki de Ramazan Bayramını en güzel şekilde yaşama biçimidir.

 

Bu müstesna günün, birlik ve beraberliğe vesile olması temennisiyle, üniversitemiz personeli ve Nevşehirli hemşehrilemizin Ramazan Bayramlarını canı gönülden tebrik eder; bayramın ülkemize ve bütün insanlığa barış ve mutluluk getirmesi dilekleriyle, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

                                                                                                                          Prof. Dr. Filiz KILIÇ

                                                                                                                                  REKTÖR

 

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN                                 

Perşembe, 16 Ağustos 2012

Avanos Belediye Başkanı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

KÖRÜKCÜ MEsajında,

 

Bütün İnsanlığa mutluluk ve Barış getirmesi dilek ve temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlar Sağlık ve Mutluluklar Dilerim

 

AVANOS BELEDİYESİ BAYRAMLAŞMA PROĞRAMI

 

Ramazan Bayramı münasebetiyle; Belediye Başkanlığının  bayramlaşması, 20 Ağustos 2012  tarihinde, bayramın 2. günü saat 13:30 ile 15:00 arasında  Başkanlık  Makamında  yapılacaktır.  

 

 

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN                                 

 

Ak Parti Avanos İlçe Başkanı Serkan FERALAN Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

FERALAN Mesajında;

 

Mübarek Ramazan ayını idrak etmenin seviç ve huzuru içerisinde Bayrama giriyoruz. Ramazan Bayramının tüm insanlığa mutluluk ve barış getirmesi dileklerimle iyi bayramlar diliyorum

 

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN                                 

 

Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajda,

 

Rahmet ve bereketin bol olması, gözyaşının dinmesi, zalimin, fitnenin bitmesi, birliğin, beraberliğin pekiştiği mazlumun ve mahsunun gözlenip gözetlendiği bir dünyanın oluşmasına vesile olması temennisi ile tüm insanlığın ramazan bayramını tebrik eder, en kalbi sevgi ve saygılarımızı sunarız.

 

 Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu