Nevşehir'in Gündemini belirleyen FİB Haber.Com şimdi de Nevşehirli Vatandaşların Yeni Çevre Yolu İsteğini gündeme taşıyor.
Yatırımlarla ve üniversiteyle gelişerek büyüyen Nevşehir'de şehir merkezinde kalan çevre yolunun ihtiyaca cevap vermediğini aşikar.
Nevşehir'de genelinde ağır vasıtaların sebebiyet verdiği her yıl yüzlerce kaza can ve mal kaybına neden oluyor. Öyleki artık Nevşehir'de kent içine giriş yapan Tırlar, kamyonlar ve diğer ağır vasıtalar büyük tehlikeye neden oluyor. Bu trafik karmaşasının sona ermesi için mutlaka yeni çevre yoluna ihtiyaç var.

Nevşehir'in içinden geçen Karayolu Trafiği yükünün azaltılması için acilen şehrimize yeni bir Çevre yolu yapılmasının gereğini dile getiren vatandaşlar bu konuda Yetkililerin harekete geçmesini istiyor.

Zira Nevşehir'e yapılacak yeni çevre yolu
 kentin hem daha büyümesine, hem de şehiriçi trafiği sorunun ciddi biçimde azalmasına neden olduğuda belirtiliyor.

Çevre yolu Nevşehir'e ne katacak?

Son derece modern kavşak, viyadük, alt ve üst geçitlere sahip olacak olan yeni çevre yolunun hizmete girmesi ile Nevşehir ulaşım konusunda adeta çağ atlayacak. Yeni Çevre Yolu hizmete girdiğinde Nevşehir’in kaderi değişecek.

Nevşehir'in geleceği adına hayati öneme sahip olan ve şehir trafiğini rahatlatacak olan yeni çevre yolu yapımı için Nevşehir Milletvekillerini göreve davet ediyoruz.

Nevşehir'in bir an önce yeni çevre yoluna kavuşması anlamında gerekli fedakarlıkların yapılması lazım.


Şimdi vatandaşlarımız, Nevşehir’in geleceği adına büyük önem arz eden ve Nevşehir'in kaderini değiştirecek olan Çevre Yolu Projesi'nin biran önce hayata geçirilmesini bekliyor.