En İyi Uydu Televizyonu ödülüne layık görülen Kanal 58, Nevşehir halkına hizmet vermek için harekete geçti. Kanal 58 Genel Müdürü Ramazan Koçyiğit, Nevşehir’e giderek FİB Haber Genel Kordinatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’la görüşerek Nevşehir’in sesini Ulusal bazda duyurmak için harekete geçti.

Konu hakkında açıklamada bulunan Kanal 58 TV Genel Müdürü Ramazan Koçyiğit; “Anadolu´nun yükselen sesi Kanal 58 ailesi olarak, Ege bölgesinin ardından şimdi de Sivas ve komşu illerinde yeni ekipler oluşturularak toplamda 22 ilde bizzat kendi kadrolarımızla faaliyet göstereceğiz” dedi.

Koçyiğit, “Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Uydudan yayın yapan Kanal58 Televizyonu ekranlarında, Nevşehir il temsilicilerimiz FİB Haber Genel Koordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’la bundan sonra bol bol Nevşehir Kapadokya Bölgesinden haberlerimiz yer alacak. Nevşehir’e ve değerli kardeşlerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Kanal58 Televizyonu hala hazırda İzmir, Uşak, Sivas, İstanbul ve Denizli illerinde stüdyoları bulunduğunu belirten Koçyiğit, Tokat, Yozgat, Erzincan, K.Maraş, Malatya, Ordu, Kars, Kırıkkale, Manisa, Aydın, Afyon, Kütahya, Muğla, Burdur ,Bilecik ve son olarakta Nevşehir illerinde de temsilcilikleri bulunduğunu söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Koordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’da,  “Kanal58 Ailesine Nevşehirimizide dahil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.