Bu cezalar içerisinde hayatı boyunca araç sahibi olmayan, motorsikletine ceza gelen , traktörüne ceza gelen, başka araçlara ait plaka üzerinden ve hiç gitmedikleri yerlerden  ceza gelen vatandaşlarda bulunuyor.
Özellikle 2014 yılı tarihli gelen cezalardan haksız yere mağdur olan birçok vatandaş, mağduriyetlerinin giderilmesi için yardım istedi. 

Ceza mağdurları HGS yetkililerine ulaşamadıklarını belirterek, bu haksız yere yazılan cezaların düzeltilmesini istedi.

FİB Haber Merkezi'ne bu konuda Nevşehirli vatandaşlarımızdan mağduriyetini yaşadıklarını belirten çok sayıda ihbar geliyor...


Nevşehirli bir vatandaşımız hiç gitmediği halde motosikletiyle İstanbul'da HGS ihlali yaptığı gerekçesiyle kendisine 165 TL ceza yazıldığını belirterek tepki gösterdi. 

Öte yandan Gülşehirli vatandaşımızda yılbaşı öncesi Hızlı Geçiş Sistemi’nden  (HGS) gelen ihlal cezası sürprizi yaşadı.

Birçok vatandaşa 2014-2015 yılından kalma cezalar geldi. Ceza kâğıtlarını eline alan vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı kimi PTT ye Kimi Bankaya kimi Mahalle Muhtarına akın etti.

Bu cezalar içerisinde hayatı boyunca araç sahibi olmayan, traktörüne ceza gelen, başka araçlara ait plaka üzerinden ve hiç gitmedikleri yerlerden  ceza gelen vatandaşlar bulunuyor.

Özellikle bir kişi var ki o kişi Fatih Mahalle sakini bir vatandaşa gelen ceza motosiklet sahibi olan vatandaşa Adana Mersin otoyolunda motosikleti ile geçti diye ceza geldi.

Cezalardan haksız yere mağdur olan birçok vatandaş, mağduriyetlerinin giderilmesi için yardım istedi. 

Sosyal Medya Üzerinden Bu Durumun Dolandırıcılık Olabileceği Konuşuluyor.

 

SOSYAL MEDYADA GEÇEN YAZI : ARKADAŞLAŞ BU ARALAR HERKESE BÖYLE BİR TEBLİKAT GELİYOR HGS OGS CEZASI DİYE ARABASI OLANADA OLMAYANADA SAKIN KANMAYIN .HERKESE GELEBİLİR DİKKATLİ OLMAK LAZIM