Nevşehir’de bu akşam saatlerinde itibaren sisli havanın etkisi altına girdi. Nevşehir’de zaman zaman görüş mesafesinin 5 metreye düşmesi dikkatlerden kaçmazken yoğun sis 21 Aralık Pazar günü de gün boyu devam edeceği öğrenildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre hava sıcaklıklarının gece -5 dereceye kadar düşmesi tahmin edilirken sisli hava hafta boyunca etkili olacak. Nevşehir’de önümüzdeki beş gün boyunca hava durumu şu şekilde olacak.

Pazartesi için Nevşehir'e Kar geliyor...

21 Aralık Pazar, Sisli hava etkili olacak. En düşük hava sıcaklığı -2 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 7 derece olması tahmin ediliyor.

22 Aralık Pazartesi, Sisli hava yerini kar yağışına bırakacak. En düşük hava sıcaklığı 1 derece, en yüksek hava sıcaklığı 2 derece olması tahmin ediliyor.

22 Aralık Salı, Kar yağışı yerini yeniden sisli havaya bırakacak. En düşük hava sıcaklığı -5 derece, en yüksek hava sıcaklığı 2 derece olması tahmin ediliyor.

23 Aralık Çarşamba, Sisli hava ilimizde etkisine devam edecek. En düşük hava sıcaklığı -4 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 7 derece olması tahmin ediliyor.

24 Aralık Perşembe, Nevşehir’de sisli hava devam edecek. En düşük hava sıcaklığı -2 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 9 derece olması tahmin ediliyor.