Nevşehir Eğitim Gönüllüleri Derneği (NEV-DER) Dernek Başkanı Ali Kızıltepe ve Gesiad Dernek Başkan Yardımcısı Emrah Güner FİB haber merkezimizi ziyaret ettiler.Herkes O'nu okuyor' projesi kapsamındaki yarışmanın heyecanı tüm Nevşehir’i sardığını ifade eden Kızıltepe Nevşehir için hedefimiz 20 Bin kişi dedi.

 Hedefe ulaşmak için Nevşehir Yerel Medyasınada büyük iş düşüyor diyen NEV-DER Dernek Başkanı Ali Kızıltepe bu konuda herkesin sağduyulu olmasını ve bu anlamlı ödüllü yarışmaya katılmalarını diledi.

Nevşehir Eğitim Gönüllüleri Derneği (NEV-DER) ile Nevşehir İl Müftülüğü ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 'Herkes O'nu okuyor' projesi kapsamındaki yarışmanın heyecanı tüm ili sardı.NEV-Der Dernek Başkanı Ali  Kızıltepe, 20 bin kişinin hedeflendiğini belirtti. Değirmenci, Peygamber Efendimizin (SAS) hayatının her kesim tarafından okunmasının, hayatının örnek alınmasının en önemli gayeleri olduğunu söyleyerek "Efendimizi tüm insanlarla buluşturmak istiyoruz. Bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Toplumu hem dini noktada aydınlatmak, hem Efendimizin örnek hayatı ile nesilleri tanıştırmak ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için İl Müftülüğümüz,NEV-DER ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye'de katılım ve kazanım noktasında bir ilke imza atacağız." dedi.

Büyük ödüllerinde yer aldığı ve dağıtılacağı sınavda umreden bilgisayara, bisikletten tablet bilgisayara kadar değişik ödüller var. Yarışmaya Nevşehir ve tüm ilçe belde köylerden katılım  ve  Kayıtlar için http://nevsehironuokuyor.org/ sitesinden yapılabiliyor.