Zağlanmış’ın en büyük destekçilerinden Genç iş adamı Hasan Saygılı, genç ve dinamik bir kadro ile Nevşehir Ticaret Sanayi odası yönetimine talip olduklarının altını çizdi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi odasının ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşu olması nedeniyle yapılacak seçimin ilimizin kaderini belirleyecek nitelikte olduğunu vurgulayan İş Adamı Hasan Saygılı, Nevşehir’i daha ileri seviyelere taşımak için bu göreve talip olduklarını belirtti.

Oldukça genç ve olgun bir kadro ile Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası yönetimine talip olduklarına vurgu yapan İş Adamı Hasan Saygılı, “Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşu. Ve bu kuruluşun ilimizin kalkınmasında büyük rolü olmalı. Biz bu adımları atmak için genç ve olgun bir kadro ile yönetime talip olduk. Sayın Yakup Zağlanmış başkanlığında oluşturulan ekibimizin ilimizin daha ileri seviyeye taşınmasında çok önemli işler yapacağına inancımız tam. Artık ilimizi kalkınmış iller statüsünde görmek istiyoruz. Bunun öncülerinden biri de Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası olacak. Bir turizm cenneti olan Nevşehir’imizin tüm değerleri ile öne çıkma vakti geçmeden bu ilerleme bir an önce sağlanmalı diye düşünüyoruz” açıklamalarında bulundu.

Haber: Ali Çamur