Nevşehir’in Bahçelievler Mahallesi’ndeki ev hanımlarının geçtiğimiz Perşembe günü Belediye Başkanı Hasan Ünver’e ziyaretinde dile getirdikleri park isteği,  3 günlük çalışma sonrasında yerine getirildi. Ayrıca ev hanımlarının toplu taşıma araçlarının Bahçelievler Mahallesi’nden geçmesi yönündeki istekleri de yerine getirilirken, ev hanımları her iki sorunun da giderilmesinden dolayı Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür etti ve kendi elleriyle hazırladıkları pasta, yaprak sarması  ve börekleri ikram etti.

Geçtiğimiz Perşembe günü  Bahçelievler Mahallesi’nden bir grup ev hanımını kabul eden Nevşehir  Belediye Başkanı Hasan Ünver, ev hanımlarının çocukları için oyun oynayabilecekleri bir alan ve sohbet etmek için de yine park içerisinde bir mekan isteğinde bulundular .  Toplu Taşıma araçlarının Bahçelievler Mahallesi’nden geçmemesinden dert yakınan ev hanımların isteği doğrultusunda başlatılan çalışmalar kapsamında ,ev hanımlarının Lale Camiinin hemen yanında istedikleri park 420 metrekarelik bir alan üzerinde 3 günlük bir çalışma ile tamamlandı. Bu arada yine yapılan çalışmalar doğrultusunda,3 günlük süreçte  toplu taşıma araçlarının Bahçelievler Mahallesi’nden geçmesi de sağlandı.

İsteklerinin yerine getirilmesi nedeniyle park alanına Belediye Başkanı Hasan Ünver’i davet eden ev hanımları adına Yasemin Yalçın,yapılan hizmetlerden dolayı  Ünver ile birlikte AK Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet  Erdal Feralan’a çiçek vererek teşekkür etti.

Bir süre park alanında oturan Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan, çevre sakinleri ile bir süre sohbet etti.

Daha sonra  Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AK Parti Milletvekili Ahmet Erdal Feralan için ev hanımları kendi elleriyle hazırladıkları pasta, yaprak sarması  ve börekleri ikram etti.

İkramdan sonra  Ünver ve Feralan,  mahalle sakinleri ve çocuklarla da bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.