Nevşehir'e yön veren en önemli aktörlerden iki isim NTB Başkanı İbrahim Salaş ile NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce...İşte koca yürekli bu iki gönül adamı şehrin birlik ve beraberliğinin de değişmez isimleri ve Gönül köprüsünü oluşturan en önemli sarsılmaz direkleri olarak gösteriliyor...

Şehrin menfaatlerini ilgilendiren her ortak platformlarda onlar yer alıyorlar...

Birlik, Dirlik ve Beraberliğin Yolu Ortak paydamız memleketimiz Nevşehir menfaatleri için birlikte yürümekten geçer diyen NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ile, Özlediğimiz Nevşehir için İncitici değil birleştirici bir dile ihtiyacımız var diyen NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce bu şehri dengeleyen en önemli Terazi unsurları olarak gösteriliyor.

Hem Kanaat önderi olmak hem ekonomik hem siyasi olarak şehrin tepesinde bir köprü ve dengeleyici bir unsur olmak hakikaten öyle her babayiğidin harcı değil. "Hem adaletli hem dengeli hemde birleştirici olmak...."

"İncitici değil birleştirici bir dile ihtiyacımız var...!"

"Salaş ve İnce, Nevşehir de taraflı tarafsız herkesimden büyük takdir topluyor..."

Nevşehir'in Gülen Yüzü ve Birleşen Yüzü olarak herkesimin büyük sevgi ve saygınlığını kazanan Salaş ve İnce'ye göre, Beraberliğin Yolu, memleket için ortak payda da buluşmak diye özetliyorlar...

Birlik ve Beraberlik Güç Demektir ...!


"Bizler Nevşehir’in gelişip kalkınması için bir ve beraber olduğumuz sürece bu kalkınmanın daha da hızlı olacağı kanaatindeyiz. Birlik ve beraberlik Güç demektir. Nevşehir'in şimdi bu Birlikteliğe daha çok ihtiyacı var" diye konuştular.

"Kararlı duruşumuz devam edecek" 

NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir’in ekonomik sosyal ve kültürel kalkınmasında sanayicilere ve iş adamlarına her zaman ihtiyacı olduğunu söyleyerek, şehrimizin birliği ve beraberliğine katkı sağlayan emek haracayan herkeze teşekkür etti.

İNCİTİCİ BİR DİL DEĞİL BİRLEŞTİRİCİ BİR DİLE İHTİYACIMIZ VAR VE AMAÇ DA NEVŞEHİR'SE BİRBİRİMİZİ SEVMEKTEN BAŞKA BİR ŞANSIMIZ YOK.

Amaç Nevşehir'se, amaç sorunları çözmek ise o zaman buradaki çekişmeleri küskünlükleri dargınlıkları birbirimizi sevmemeyi bir tarafa iteceğiz. İlimizi seveceğiz. Tek payda da buluşacağız. Siz Nevşehir'de yek vücut olmuş, Valisi ile, Belediye Başkanı ile, milletvekilleri ile, sivil toplum örgütleri ile oluşmuş bir gücün istediği bütün her şeyi koparamayacağını mı düşünüyorsunuz? Ben şahsen bu birlik beraberlik içerisinde Nevşehir'in emin adımlarla hızla ilerleyeceğini düşünüyorum. Kısır döngü içerisinde bir birimizi eleştirerek bir birimizin önünü keserek bir yere varamayız. Üstelik Nevşehir'e bir katkı sağlayamayız. Birbirimizi sevmekten başka bir şansımız yok.

Nevşehir İçin Birlik Bizim Güç Bizim...!
Nevşehir Ticaret Borsası'nın Başarılı ve sevilen saygın ismi İbrahim Salaş, Nevşehir öyle bir şehir ki sadece iç pazarla yetinecek değil dış pazarlara da açılabilecek bir çok değerlere sahip... Ticaretle uğraşan Esnaflarımızı güvenli ve iş yapabilir bir şekilde bir araya getirmemiz ve bunları insanlarımıza anlatmamız ilin menfaatleri açısından doğru bir adım olacaktır. İnsanlarımızın öncelikle bir birine güvenmesi, sermayelerini birleştirmesi ve birleşen bu sermaye ile de üretime ya da açılacakları pazara dayalı güç birliğine girmeleri gerekir... Çünkü küçük kaldıkça büyüme şansız azalır. Bizim küçük esnafımızın büyüyebilmesi için, birbirleriyle birleşmeleri gerekir. Küçük esnaflarımızın kafalarının rahat olabilmesi ve yol haritalarının belirlenmesi için bilgiler verilmeli, doğru yönlendirmeler yapılmalı. Kollektif bir çalışma sisteminin bu anlamda oluşturulması gerekir dedi.

FİB Haber Merkezi olarak İki Gönül İnsanı Sayın İbrahi,m Salaş ve Seyit İnce'ye teşekkür ediyoruz...