Yapılan başarılı operasyonlar ve yeniliklerle suçu önlemek ve suçluyla mücadeleyi amaç edinen Emniyet yetkililerinin ilimizde son aylarda yaşanan olaylarla ilgili yaptıkları başarılı çalışmalar Nevşehirli vatandaşlarımızın dikkatlerinden kaçmadı.

Nevşehir Emniyeti Göz Açtırmıyor...!

Konuyla ilgili www.fibhaber.com a açıklamalarda bulunan Nevşehirli vatandaşlarımız ; “Bizler şehrimizin güven ve huzur ortamında olmasını istiyoruz.Son yıllarda yaşanan olumsuz olaylar canımızı sıktı ama görüyoruz ki Nevşehir’de hiçbir suç yapanın yanına kalmıyor. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri diğer çevre illere örnek olacak şekilde tedbirlerini alarak,toplum düzenini bozan suçlulara göz açtırmıyor.
İl Genelinde Esrar eroin satıcılarını,Hırsızı,Kaçakcısını,Dolandırıcısını kısa bir sürede yakalayarak adalete teslim ediyorlar... 

Başta Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu olmak üzere Nevşehir’de görev yapan tüm emniyet personeline teşekkür ediyoruz. Çünkü kimse olayın içerisine girip hayatını riske atmaz ama polislerimiz gece gündüz sıcak soğuk demeden mesailerine her alanda devam ediyorlar. 

Onların Yerine Bir Defa Kendimizi Koyabilirsek ...

Özellikle bizler sıcacık evlerimizde oturup keyif yaparken onlar kar kış yağmur çamur demeksizin evinden eşinden çocuğundan ayrı Huzurun Asayişin temini için Kah okul önünde kah yollarda kah park bahçe köhne mahalde görev yapıyorlar... Allah hepsine bol güç kuvvet sabır versin.Fazlasıyla hak ediyorlar.

Nevşehir'de trafikle ilgili yapılan çalışmalardan, Asayiş uygulamalarından, Kaçakçılık ve Organize işlerle Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı örnek çalışmalardan ve hepsinden önemlisi okul önlerinde uyuşturucu ile mücadele için kurulmuş ekipler nedeniyle başta Nevşehir il emniyet müdürümüz Metin Kalaoğlu olmak üzere tüm polis teşkilatımıza tekrardan teşekkür ediyoruz . dediler