Güzelyurt Mahallesi'nde daire fiyatları 150-250 bin TL. arasında değişirken, kiralık konut fiyatları ise; 500-1000 TL. arasında seyrediyor.

Nevşehir’in yeni yerleşim yerleri arasında yer alan ve son yıllarda önemli bir nüfus yoğunluğuna sahne olan Güzelyurt Mahallesi cazibe merkezi olmaya devam ediyor.

Kentin Kuzey aksı içerisinde yer alan ve son yıllardaki planlı gelişmesi ile dikkat çeken Güzelyurt Mahallesi varlıklı ailelerin cazibe merkezi oldu. Lüks konutların yapıldığı Güzelyurt Mahallesi'ndeki bu konutlara talep de her geçen gün artıyor.

ESENTEPE MAHALLESİ / NEVKUR İKİNCİ... 

RAGIP ÜNER MAHALLESİ DE REVAÇTA

Güzelyurt Mahallesi'nin yanı sıra Ragıp Üner Mahallesi de son yıllardaki planlı gelişmesiyle isminden sıkça bahsedilen bir semt oldu. Devlet Hastanesi, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve diğer sağlık komplekslerinin yer aldığı mahalle; önemli bir nüfus yoğunluğunu da bünyesinde barındırıyor. Ragıp Üner Mahallesi özellikle Nevşehir’e gelen memur ailelerinin tercih ettiği semtler arasında yer alıyor.

Son GÖZDE AFAT EVLERİ MAHALLESİ...

Özellikle mis gibi Temiz havası, Harika Kale Manzarası Çarşı merkeze yakınlığı ileEski Adıyla AFAT EVLERİ yeni Adıyla Fatif Sultan Mehmet Mahallesi Göre Yolu üzeri ağırlıklı olarak Nevşehir'in şimdiden en çok ilgi çeken cazibe merkezi olarak gösteriliyor...