NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanlığı bünyesinde kurulan BİRŞOF 2013 Yılında 400 Kursiyer yetiştirdi.Bu yıl ki hedef 500 dolayında kişiye eğitim imkanı sağlamak.  

2013 Yılında 16 ayrı dönem halinde SRC kursları açmayı sürdüren BİRŞOF’un bu kurslarına il genelinden 400 dolayında kursiyer katıldı.

SRC 1,2,3 ve 4 türü belgelerin ilimizde alınabileceği tek merkez olan BİRŞOF’un yeni yıldaki hedefi 15 dönem halinde SRC kurslarını açmaya devam etmek olacak. Bu yıl içerisinde açılması planlanan bu kurslara 500 dolayında kursiyerin katılması bekleniyor.

Bütün eğitim programlarını düzenlemeye yetkili ilimizdeki tek kuruluş olan BİRŞOF’ta talep olması durumunda ODY ve ÜDY kurslarının da bu yıl içerisinde düzenlenebileceği bildirildi. Bu kursların düzenlenmesi için bütün alt yapının ve öğretim kadrosunun hazır bulunduğuna dikkat çekilirken, bu konuda talepleri bulunanların Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren BİRŞOF’a müracaatlarını yapmaları istendi.