AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından köy okulları ziyaret edilerek, öğrencilere kışlık kıyafet ve kırtasiye malzemeleri hediye edildi.
 
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı tarafından 81 ilde başlatılan “sevgi yolu” projesi kapsamında Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir’in Gülşehir İlçesine bağlı Ovaören ve Merkeze bağlı Güvercinlik Köylerindeki okulları ziyaret ederek, öğrencilere giyim ve kırtasiye malzemesi hediye edildi.
 
“ Sevgi Yolu” projesi kapsamında Nevşehir’deki hayırsever iş adamlarının desteği ile toplanan giyim ve kırtasiye malzemeleri Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Ovaören ve Güvercinlik İlkokullarında eğitim gören öğrencilere dağıtıldı.
 
İlk olarak Ovaören ve ardından Güvercinlik İlkokullarını ziyaret ederek, buradaki öğrencilerle bir araya gelen AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları üyeleri, öğrenciler için hazırlanan hediyeleri öğrencilere teslim etti. Çocukların eğitimine verilen her bir desteğin geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu belirten AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, " kadın kolları teşkilatlarımız ile birlikte geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın her zaman yanında oluyoruz. Genel Merkez Kadın Kollarımızın başlattığı proje kapsamında, okullarımıza ziyaretlerde bulunuyor ve Nevşehirli hayırseverlerimizin desteği ile toplanan hediyelerimizi dağıtıyoruz. İnşallah bu tür ziyaretlerimiz artarak devam edecek. Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Nevşehirli hayırseverlerimiz olmak üzere İl Başkanımıza, Milletvekillerimize ve İl Belediye Başkanımıza, il yönetim kurulu üyelerimize,  kadın kolları yönetimime teşekkür ediyorum" diye konuştu.