Siirt İl Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan Nevşehirli asker Adnan Gündüz intihar etti.

Siirtte askerlik yapan Nevşehirli asker intihar etti

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük Kasabası nüfusuna kayıtlı olan 20 yaşında ki er Adnan Gündüz intihar etti.

Edinilen bilgilere göre olay Siirt Adliyesine ait bahçede meydana geldi. Henüz daha 5 aylık asker olan Adnan Gündüz cezaevi aracıyla adliyeye mahkum getirdikten sonra bahçede yalnız kaldığı esnada kendisine zimmetli silah ile intihar etti.
İntihar eden 20 yaşında ki Adnan Gündüz’ün son olarak acemi birliğinden sonra memleketi Nevşehir’e geldiği ve nişanlı olduğu öğrenildi. 

Edinilen bilgilere göre, jandarma Er Adnan GÜNDÜZ, bugün öğleden sonra cezaevi aracıyla birlikte adliyeye tutuklu ve hükümlüleri getirdi.

Gündüz, adliye bahçesinde yalnız kaldığı sırada henüz belirlenemeyen bir sebeple üzerine zimmetli tüfek ile başına ateş ederek intihar etti. Silah sesi üzerine bölgeye giden polis ekipleri Gündüz'ün hayatını kaybettiği belirtildi. 
 
Nevşehir nüfusuna kayıtlı olduğu belirtilen Adnan GÜNDÜZ'ün teskeresini almasına 4 ay kaldığı öğrenilirken, Gündüz'ün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Siirt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

İntihar eden 21 yaşında ki Nevşehirli Adnan Gündüz’ün son olarak acemi birliğinden sonra memleketi Nevşehir’e geldiği ve nişanlı olduğu öğrenildi.