Türk Silahlı Kuvvetler (TSK) tarafından Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Nevşehirli askerler memleketine selam gönderdi.
Nevşehirli Jandarma Özel Harekatçı (JÖH) Osman Taşkıran onlarca askerimiz gibi Afrin’de Kahramanca mücadele veriyor. 
Afrin'de teröristlere karşı yürütülen Zeytindalı harekatında  Vatan için mücadele eden yiğitlerin içinde bulunan hemşehrimiz Osman Taşkıran kardeşimizin Kuyulutatlarlı ve Nevşehirli hemşehrimize selamı var...

Terör örgütlerine karşı düzenlenen Zeytin Dalı Operasyonunda görev alan Nevşehir Kuyulutatlarlı Asker (JÖH) Osman Taşkıran Afrin’de ki bir duvara yazdığı yazıyla dikkatleri üstüne çekti.

Nevşehirli Askerimiz Afrin’den Selam Gönderdi

Nevşehirli kahraman askerlerimizden
 Osman Taşkıran " Afrin, Zeytindalı, JÖH (Jandarma Özel Harekat), Nevşehir ve Kuyulutatlar köyü Selamlar " ifadesini duvara yazdı.

Nevşehirli özel harekatçı Osman Taşkıran'ın Afrin'deki bir duvara yazdığı yazı ile çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşımlara Nevşehirli yüzlerce vatandaş dualar yazarak yorumlarla katıldı. "Afrin'deki askerlerimizi Allah korusun" diye mesajlarla destek verildi. 


Nevşehirlililere selamlarını ileten askerimize ve tüm silah arkadaşlarına bizler de Nevşehir'den selam ve dua gönderiyoruz.

Cenab-ı ALLAH vatan için mücadele eden bütün Asker, Polis ve tüm güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun. 

İşte Nevşehirli Mehmetçiğimiz Afrin’de Duvara Bakın Ne Yazdı.