Nevşehir Tarihinin İlk Kadın Belediye Başkan Adayı olam özelliğini taşıyan MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç'a 31 Mart seçimleri öncesinde en büyük desteği bayanlardan alıyor.

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, "Bir araştırma şirketine ihtiyacımız yok! Evin geçim derdini, sokağın mahallenin derdini en iyi onlar biliyor. "Nevşehir kazansın, Nevşehirli kazansın" diyorlar; olacak, Nevşehir kazanacak inşallah." dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç gerek seçim ofisinde ve gerekse evlerde yaptığı toplantılarda en büyük desteği bayanlardan görüyor. Projelerini bayanlara aktaran Kılıç, "Kadınlarımıza projelerimi anlatıyorum. Özellikle kadınlara yönelik kafamdaki hedefleri aktarıyor onlarında görüş ve önerilerini alıyorum. Biliyorum ki eğer seçimi kazanacaksam bunun yolu bayanların desteğinden geçiyor. Düzenlediğim toplantılarda ve gerçekleştirdiğim ziyaretlerde bayanlardan gördüğüm destek de beni çok mutlu ediyor" diye konuştu.