Nevşehir İsrail’in Gazze’de yaptığı katliama sessiz kalmıyor... FİB Haber.Com olarak başlattığımız İsrail'e boykot Gazze de ki Müsliman kardeşlerimize destek çağrımız her geçen gün daha da destek bularak büyüyor...

Terörist bebek katili İsrail'in mazlum Gazzeli kardeşlerimize yaptığı katliam ve soykırım adına ilimiz Nevşehir den de sesler gittikçe yükseliyor...

İşte bu insanlık dışı saldırılar karşısında Nevşehir merkez Atatrürk bulvarı yol üzerindeki Otel Şems  İşletmesi Genel Müdürü Ömer Erdoğan Otel duvarına astığı " Terörist İsrail 'i Şiddetle kınıyoruz.Ürünlerini Boykot ediyoruz" yazısıyla tepkisini dile getirirken vatandaşlardanda büyük takdir topladı. 

İsrail’e tepki amaçlı uyguladıkları yaptırımlarla ilgili www.fibhaber.com a açıklama yapan Ömer Erdoğan, İslam coğrafyasının çok acı bir zamanı yaşadığının altını çizdi. Erdoğan “Müslümanlarca mübarek kabul edilen bir Ramazan ayında, Filistinli kardeşlerimizin katliama maruz kalmaları, planlı bir soykırıma tabi tutulmaları milletimizi, dindaşlarımızı son derece derinden yaralamıştır.” dedi.
İsrail’in, Gazze’de yaptığı katliam karşısında sessiz kalınmaması gerektiğine işaret eden Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün, zalime karşı yüksek sesle konuşulması gereken bir dönemdeyiz. Bu dönemde zulme rıza gösterenleri, zulme sessiz kalanları tarih de insanlık da milletimiz de unutmayacaktır. Bu katliam karşısında suskunlardan olmamalıyız, diye düşündük. Kendi tepkimizi ortaya koyabilecek faaliyetler yaptık.” dedi.

Şems otel işletmecisi Ömer Erdoğan Nevşehir de tüm vatandaşlarımızdan katil İsrail in insanlık dışı bu vahşetine tepkilerimizi dile getirelim çağrısında bulundu.