İçişleri Bakanlığı, aralarında terör başı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 130 kişilik vatandaşlıktan çıkarma ilanı yayınladı.

Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 130 kişinin Türk vatandaşlığından çıkarılmasına ilişkin İçişleri Bakanlığı ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

130 kişiden oluşan listede Nevşehir nüfusuna kayıtlı 4 Kişi Bulunuyor.

Resmi gazetede yayınlanan ilana göre bu kişiler, bugünden itibaren 3 ay içinde Türkiye'ye dönmezse Türk vatandaşlığından çıkarılacak.

Vatandaşlıktan çıkarılacaklar listesinde Nevşehir Nüfusuna kayıtlı 4 isim bulunuyor; bunlar Esra Erçetin, Muharrem Kaplan, Havva Kaplan, Soner Erçetin.

Ayrıca bu 130 kişiden oluşan listede ÜRGÜP nüfusuna kayıtlı Nevşehir'de bir dönem oto alım satım işi yapan SONER ERÇETİN'DE bulunuyor.

Resmi gazetede yayınlanan ilana göre aralarında Ürgüplü Soner Erçetin'in de bulunduğu bu kişiler, bugünden itibaren 3 ay içinde Türkiye'ye dönmezse Türk vatandaşlığından çıkarılacak.

Vatandaşlıktan çıkarılacaklar listesinde yine Nevşehir Nüfusuna kayıtlı 4 isim bulunuyor; bunlar Esra Erçetin, Muharrem Kaplan, Havva Kaplan, Soner Erçetin.

 

<p style=