İstanbul Vali Yardımcısı iken Başakşehir Kaymakamlığına atanan Nevşehirli Değerli hemşehrimiz Kazım Tekin Başkanlığındaki Nevşehirli Bürokratlar ve İş adamları Derneği (Nevbiad) Yönetim Kurulu yarın Nevşehir Valimiz Mehmet CEYLANI'ı makamında ziyaret edecekler.

Nevbiad Yönetim Kurulu Başkanı ve 
Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin yeni kurulan NEVBİAD Derneğinin asıl amacının, İstanbul’da bulunan bürokrat ve işadamı Nevşehirliler arasında dayanışmayı, işbirliğini ve hemşerilik duygusunu artırmak olduğunu belirtti.

Tekin, ayrıca dernek yönetimi olarak Nevşehir Valisi, Milletvekilleri, Rektör, Kaymakamlar ve Belediye Başkanları ile de iyi ilişkiler kurup Nevşehir’e katkı sağlamanın en önemli hedefleri olduğunu vurguladı.


NEVBİAD Derneğinin kuruluşundan sonra Nevşehir'e ilk ziyareti olması açısındanda önem taşıyor.

Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ı İstanbul'da misafir eden NEVBİAD derneği, Vali Ceylan'ın özel daveti üzerine ilimize teşrif ediyor...

 
İstanbul'da yaşayan Nevşehirli Bürokratlar ve İş adamları Derneği (Nevbiad) Yönetim Kurulu tarafından İki sürecek Nevşehir proğramı kapsamında Valilik, Belediye başta olmak üzere çeşitli kurum kuruluş ve STK'lar ziyaret edilecek.