Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) İstanbul'da ki Nevşehirli Köy Dernek Başkanları İle Bir Araya Geldiler. 

İstanbul da bulunan Nevşehirli köy dernekleri başkanları ile Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği Başkanı Kazım TEKİN ve Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar EROĞLU’nun ev sahipliğinde akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Dernek Başkanlarına Hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan NEVBİAD Dernek Başkanı Kazım Tekin, katılımın yoğun olmasından büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek şöyle konuştu: “Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği olarak İstanbul’da faaliyet gösteren İlçe, Belde ve Köy dernek başkanlarımızla bir arada olmaktan onur duyuyorum. Dernek başkanlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Dernekler olarak üzerimize düşeni hepimiz en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada zaman zaman bir araya geleceğiz. Birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz.” Dedi.


Bu tür buluşmaların önemine dikkat çeken Nevşehir İlçe, Belde ve Köy Dernek Başkanları da, NEVBİAD Dernek Başkanı Kazım Tekin'e ve ev sahipliği içinde Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar EROĞLU’na teşekkür ettiler.