Nevşehirli Emekli öğretmen Ali oğlu Hacı Yusuf YILMAZ vefat etti. Cenazesi öğle namazına müteakiben Güvercinlik köyünde defin edilecektir.

ALLAH Rahmet Eylesin.

FİB Haber.com ailesi olarak; Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.
إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ

"Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156)

14.03.1943 Nevşehir Güvercinlik Köyün de doğmuştur. İlkokulunu Güvercinlik ilkokulunda ortaokul ve liseyi Nevşehir lisesinde tamamlamıştır. Üniversiteyi Eskişehir Anadolu üniversitesinde tamamlamıştır. 
İlk görev yeri Kozaklı Karahasanlı köyü ilkokulunda başlamıştır. Sonra Mardin nusaybin ilçesine bağlı Sadıkali ilkokulunda Derinkuyu Özlüce (zile) köyü ilkokulunda Ürgüp Bahçeli ilkokulunda Nevşehir Göre ilkokulunda ve son olarak Nevşehir Atatürk ilköğretim okulunda görev yapmış olup buradanda emekli olmuştur. Görevi boyunca bir çok öğrencisi iyi yerlere gelmiş olup içlerinden şuanda görev yapmakta olan AK Parti Nevşehir Milletvekili Sayın Mustafa Açıkgöz ünde öğretmenidir. Kendisine Allah tan Rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum.